07/02/2023
0.9 C
Serres

Με αφορμή την κριτική στην Ανεσέρ: Ο Γάλλος ψάχνει κάπου να … σκαλώσει;

Μπορεί ο κ. Γάλλος να σταμάτησε να γράφει τώρα τελευταία πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αμφίπολης, μιας και προφανώς έχει έλλειψη στελεχών, αλλά καθώς φαίνεται δεν γίνεται ο ίδιος να μην βρίσκεται καν στην επικαιρότητα

Τι να κάνει λοιπόν για να μην ξεχαστεί;

Γράφει λοιπόν και μάλιστα χωρίς καμία ντροπή πως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε την πεποίθησή του ότι το κέντρο των Σερρών και οι φορείς του γενικά υποτιμούν την περιοχή μας (Δήμο Αμφίπολης) και δεν της δίνουν την πρέπουσα σημασία και μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το πιστοποιούν αυτό.

«Πρόσφατο παράδειγμα το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όπου παρουσιάστηκε από την ΑΝΕΣΕΡ η πρότασή της το για το πρόγραμμα LEADER 2023-2027 για το νομό Σερρών.

Στην επίσημη αυτή εισήγηση/πρόταση, στην οποία παρουσιαζόταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία του νομού Σερρών, παρουσιάζονται όλοι οι ορεινοί όγκοι του ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ!

Επιπλέον, στην αναφορά με τα παραδοσιακά χωριά του νομού το μόνο χωριό που ΔΕΝ αναφέρθηκε ήταν η ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ.

Δεν είμαστε ένα σημείο στίξης για να μας προσπεράσουν κατά λάθος σε μια επίσημη πρόταση.

Και όσο εμείς δε διεκδικούμε τη θέση που πρέπει να έχουμε, τόσο οι άλλοι δε θα μας υπολογίζουν ισότιμα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, εγώ διαβάζω τα έγγραφα που έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και είμαι ο μόνος που αντέδρασα σ’αυτήν την έλλειψη.

Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσουμε εκπροσώπους που η φωνή τους θα έχει βάρος και θα λαμβάνεται υπόψη και στις Σέρρες και στην Αθήνα.

Υ.Γ. Αλήθεια τι έχουν να πουν γι’αυτό οι Ορειβατικοί Σύλλογοι του Δήμου μας; Υποθέτω ότι κανένας άλλος Δημοτικός Σύμβουλος δεν ενδιαφέρθηκε να τους ενημερώσει.

Ίσως γιατί πολλοί από αυτούς ασχολούνται μόνο με το πώς θα αποκτήσουν την εξουσία χωρίς, όπως αποδεικνύεται, να μπορούν να την ασκήσουν σωστά.»

Αυτά γράφει ο κ. Γάλλος και έγραψα χωρίς ντροπή , γιατί και επικοινώνησα με τα στελέχη της ΑΝΕΣΕΡ, και είδα την προηγούμενη προκήρυξη προ …πενταετίας!

Τι διαπίστωσα;

Πως ουσιαστικά οι δύο προκηρύξεις είναι ίδιες ή καλύτερα είναι copy paste, μιας και η φετινή περίληψη ουσιαστικά είναι μια γενική περιγραφή και μάλιστα την αρχική (original) την είχε γράψει ο Πρωταίος κύριος …Καλογερούδης!

Δεύτερο και ποιο σημαντικό πως ο ίδιος ο κ. Γάλλος μίλησε επί μακρόν με την υπεύθυνη της περιοχής και εκπρόσωπο του Υπουργείου Τουρισμού κυρία Ουζούνη, τόσο για το διατοπικό σχέδιο που πήρε μάλιστα και το όνομα της Αμφίπολης και φυσικά γνωρίζει ο ίδιος όλη την μελέτη καταγραφής που έγινε για την περιοχή, μιας και ενημερώθηκε για αυτήν, αλλά και ενημέρωσε για τρεις ολόκληρες ώρες!

Συνεπώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πως όλα όσα λέει είναι επιεικώς … μπούρδες!

Το γιατί τα λέει βέβαια είναι επίσης …δεδομένο!

Μπας και σκαλώσει σε κανένα από τους άλλους υποψηφίους της περιοχής, μιας και ο ίδιος δεν τα καταφέρνει…

Τυχαίο;

Δεν νομίζω;

Τι λέτε και εσεις;

Κάπου δεν θα … σκαλώσει;

Ναι αλλά που;