-Βασίλη τον άκουσες τον Σπίρτζη; «Θα επαναφέρει τη δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». -Μάλλον θα ξέχασε τα λαϊκά ... δικαστήρια! Ειδάλλως..

Οι Σερραίοι τιμούν το Πολυτεχνείο Στις 6:00 το απόγευμα έξω από το Εργατικό Κέντρο

Πάντως σήμερα κοινό κάλεσμα για συμμετοχή στην συγκέντρωση μνήμης και τιμής που θα πραγματοποιηθεί, έξω από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου απευθύνουν οι διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Ν. Σερρών και του Νομαρχιακού Τμήματος Σερρών της ΑΔΕΔΥ.

«Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα βάρη, την ώρα που η ανεργία ακουμπά κάθε ελληνική οικογένεια, την ώρα που η ακρίβεια τσακίζει, την ώρα που οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα και απαιτητά. Στους κοινωνικούς αγώνες πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία το σύνολο της δοκιμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας να συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να δοθεί το πραγματικό νόημα της επετείου. Καλούμε τη νέα γενιά να κάνει δική της υπόθεση τον εορτασμό αυτό» υποστηρίζεται –μεταξύ άλλων-στο κείμενο της ανακοίνωσης.

Συνεπώς σήμερα στις 6.0 το απόγευμα όλοι όσοι νιώθουν ή είναι δημοκράτες θα βρεθούν έξω από το Εργατικό Κέντρο

Για το Πολυτεχνείο και μια τελευταία εκδήλωση του κ. Απιδόπουλου…

Exit mobile version