21/06/2024
34.2 C
Serres

Δήμος Βισαλτίας: Νέο συμβούλιο στη ΔΕΥΑΒ, στην Αθήνα για το Ειρηνοδικείο η Πλιάκου!

Array

Στην Αθήνα βρέθηκε η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Βάνα Πλιάκου όπως βλέπω αναφορικά με το ζήτημα του Ειρηνοδικείου στη Νιγρίτα.

Τάτσιος Πλιάκου

Η κ. Πλιάκου μάλιστα πραγματοποίησε συνάντηση με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Ιωάννη Μπούγα, όπου η Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη διατήρησης της δικαστηριακής δομής της έδρας του Δήμου εν όψει του Νέου Δικαστικού Χάρτη της Χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Δήμαρχος ανέπτυξε την επιχειρηματολογία της και κατέθεσε πρόταση για την στέγαση της δομής, ένα χρόνιο αίτημα του Υπουργείου, που δεν έβρισκε λύση έως τώρα.

Πλιάκου Μπουγάς Ειρηνοδικείο

Πρόεδρος ο Γιώργος Μαυρίδης στην ΔΕΥΑΒ του Δήμου Βισαλτίας, σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Βισαλτίας και την Δήμαρχο κ. Πλιάκου.

Γρηγοριάδης Διαμαντόπουλος 3

Συνεπώς ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , δημοτικός Σύμβουλος ορίστηκε από τη Δήμαρχο Βισαλτίας , ως Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Β.

dei gaia e vima (1)
dei gaia e vima (1)

Το νέο διοικητικό συμβούλιο στη ΔΕΥΑ Βισαλτίας περιλαμβάνει τους:


Ο κ. ΜΠΑΛΤΗΡΑ ΙΩΑΝΝΗ , δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΠΑΝΤΙΚΙΔΗ ΙΟΡΔΑΝΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου.
Ο κ. ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου.
Ο κ. ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑ ΧΑΡΙΣΣΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου.
Τον κ. ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ ΜΙΧΑΗΛ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΜΠΑΣΔΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου .
Τον κ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΑΡΓΥΡΙΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Απόσπασμα από το Πρακτικό 4/ 02.02.2024 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» του κ.Μασλαρινού Α. , ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ.ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» του κ.Μασλαρινού Α.

Τον κ.ΒΑΔΙΚΟΛΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» του κ.Μασλαρινού Α., ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ.ΔΑΦΝΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» του κ.Μασλαρινού Α.
Την κ.ΤΣΙΚΑΛΑ ΒΑΪΑ εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ.ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ , επίσης εκπρόσωπο των εργαζομένων.
Την κ.ΜΠΑΡΤΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ κάτοχο πτυχίου Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας κοινωνικού φορέα της περιοχής και με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΖΑΡΙΜΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ κάτοχο πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. και μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας κοινωνικού φορέα της περιοχής και με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης.


Τον κ.ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, δημότη με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ , δημότισσα με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης.

Την κ.ΝΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , δημότισσα με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κ.ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , επίσης δημότισσα με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης.»

Πρωτοβουλία Χατζηβασιλείου για διατήρηση του Ειρηνοδικείου Νιγρίτας

Πλιάκου, Κοτσάνπαπας, Μαυρίδης σε ΑΝΕΣΕΡ, ΦΟΣΔΑ και στη ΔΕΥΑ Βισαλτίας!


Έκανε περίπατο ο Τζιτζικώστας στις εκλογές της ΕΝΠΕ!

«Σάββας Σάββαρης» ονομάστηκε το σκάφος της Πυροσβεστικής

Έγινε τρισάγιο στην μνήμη του Ανθυποπυραγού Σάββαρη Σάββα: Έδωσε τη ζωή του θυσία στο βωμό του …καθήκοντος!

ΠΕΔΚΜ: Μεγάλος Νικητής στις εκλογές ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης!

Έρευνα Διάρθρωσης Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων 2023 από την ΕΛΣΤΑΤ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας ζητά τη μη εφαρμογή του μέτρου κλειδώματος των δηλώσεων ΦΠΑ

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός για τα μέλη και τους φίλους του «ΟΡΦΕΑ» Σερρών

Κώστας Σαραφίδης: Δημοτική Επιτροπή ….και ο μήνας εννιά!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δύο Έλληνες μαζί στο βάθρο: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Χρήστου, «χάλκινος» ο Μακρυγιάννης

Eλληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Χρυσό ο Χρήστου, χάλκινο ο Μακρυγιάννης στα 50μ. ύπτιο Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελλάδα εξασφάλισε δύο...

Δήμος Σερρών: Tην Τετάρτη 3 Ιουλίου Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Η 27η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας  της Δημοτικής Αρχής (3ου διμήνου), κατά το αρθρ. 67Α του Ν.3852/2010 όπως προστέθηκε με το αρθρ. 7 του Ν....

Επιμελητήριο Σερρών: Επίσκεψη Γενικού Πρόξενου της Γαλλίας, εγκαίνια έκθεσης «Άρωμα Χίου», Serexpo2024

Τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Ζαν-Λυκ Λαβό , υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Επιμελητήριο Σερρών , ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο...

Μπέργκερ προβατίνας

Η προβατίνα μας επανασυστήνεται ως μπέργκερ και τρώγεται ιδιαιτέρως απολαυστικά με πολλά αρωματικά και μια δροσερή σως. Συνολικός Χρόνος: 30' Υλικά Μερίδες: 4 Για τα μπέργκερ 600 γρ. πρόβειο...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης ανακοίνωσαν την επιστροφή του «World Party»

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια ανάρτηση στα social media και υπονόησε με αυτή, την επιστροφή της εκπομπής «World Party» με τον Γιώργο Μαυρίδη. Η ταξιδιωτική...

1η τροποποίηση Απόφασης ένταξης πράξεων στη Δράση 4.1.5

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι έχει εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί στο Πρόγραμμα Διαύγεια η 1η τροποποίηση Απόφασης ένταξης...

Βαλέρια Κουρούπη για τη φοβία της με τα αγάλματα: «Φοβάμαι ότι θα ζωντανέψουν»

Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη η Βαλέρια Κουρούπη. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την φοβία που...

Συνέχισε να διαβάζεις