«Δεν είχα μία, ζούσα με τα λεφτά της γυναίκας μου»: Η δύσκολη ζωή του Βασίλη Μπισμπίκη πολύ πριν την Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τον ρόλο του Βόσκαρη, που ενσάρκωσε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με την Δέσποινα Βανδή, με την οποία μάλιστα, σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Για τη Δέσποινα Βανδή και το Βασίλη Μπισμπίκη αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος, καθώς και οι δύο τους υπήρξαν παντρεμένοι στο παρελθόν. Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, η οποία μετά τον χωρισμό τους έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις στα social media φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ πριν από καιρό αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Κάνοντας μια αναδρομή σε παλιότερες συνεντεύξεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ανακαλύψαμε όσα έλεγε για τις συνθήκες εργασίας, αλλά και τα λεφτά που έπαιρνε από την τηλεόραση και το θέατρο.

Βασίλης Μπισμπίκης: «Στείλτε 10 ευρώ γιατί δεν έχω φράγκο»

«Ζω από τα χρήματα που βγάζει η γυναίκα μου από την δουλειά της. Χρόνια ζούσα με λιγότερα λεφτά από 300ευρώ. Όταν σπούδαζα περνούσα με 50 ευρώ την εβδομάδα. Στα μέσα των φοιτητικών μου χρόνων με πήρε η Άννα Συνοδινού στην ομάδα της. Από τότε μέχρι τώρα περνώ με τα χρήματα του θεάτρου και της τηλεόρασης που δεν είναι πολλά. Ειδικά τα λεφτά του θεάτρου είναι πολύ λίγα. Ήμουν δυο χρόνια στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και έπαιρνα 1200 ευρώ τον μήνα από όπου έπρεπε να πληρώνω και το σπίτι που νοίκιαζα. Αυτός είναι ο μέσος όρος των χρημάτων που έπαιρνα» είχε πει στο Πρώτο Θέμα το 2013.

Υπήρξε μέρα που τα χρήματα δεν του έφταναν ούτε για να φάει; «Βέβαια. Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει περάσει τέτοια μέρα; Έπαιρνα τηλέφωνο την μητέρα μου ή φίλους μου και τους έλεγα: «Στείλτε 10 ευρώ γιατί δεν έχω φράγκο». Μου φαίνονται πολύ φυσιολογικά όλα αυτά για μας τους απλούς μεροκαματιάρηδες.»