Γιάννης Παπαμιχαήλ: Σπάνια φωτογραφία για τα 18 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχαν αποκτήσει μαζί τον μοναχογιό τους Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος σήμερα με ιδιαίτερη συγκίνηση θυμήθηκε τον αείμνηστο πατέρα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από δεκαοκτώ χρόνια από ανακοπή καρδιάς.

Ο ξαφνικός θάνατος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην Ερμιόνη
O Δημήτρης Παπαμιχαήλ, πέθανε στις 8 Αυγούστου 2004, από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 70 ετών, ενώ παραθέριζε στο εξοχικό του στην Ερμιόνη. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όμως ήταν ήδη νεκρός. Ένας θάνατος που ήρθε 8 χρόνια μετά το θάνατο της αγαπημένης Αλίκης και συγκίνησε το πανελλήνιο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανέβασε στον λογαριασμό που έχει φτιάξει στο Instagram για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μια κοινή του φωτογραφία με τον πατέρα του και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Λείπεις σε όλους κανείς δε σε ξέχασε. 8 Αυγούστου 2004 έφυγες νωρίς».

Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Idols» στο ΣΚΑΪ είχε μιλήσει για τον πατέρα του χαρακτηρίζοντας τον εξαιρετικό ηθοποιό αλλά δύσκολο άνθρωπο.

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου.

Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί» είχε πει χαρακτηριστικά ο γιος των δύο διάσημων ηθοποιών.