Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος η εγκυμοσύνη και η έκτρωση

Την αυτοβιογραφία του αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό ο Λάκης Γαβαλάς.

Η αυτοβιογραφία του, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου και θα έχει τίτλο «Λάκης Γαβαλάς LOADED», στην οποία θα περιγράφει στιγμές από την παιδική του ηλικία, την προσωπική του ζωή, τον άγνωστο γάμου που έκανε και το παιδί που έχασε.

Ο άγνωστος γάμος με Σουηδέζα καλλονή, η εγκυμοσύνη και το παιδί που έχασαν

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του, πριν από αρκετά χρόνια είχε παντρευτεί μια Σουηδέζα, με την οποία έμειναν μαζί για 9 χρόνια. Μάλιστα, η κοπέλα είχε μείνει έγκυος, ωστόσο, κάποια προβλήματα υγείας τους ανάγκασαν να διακόψουν την κύηση και έτσι έχασαν το παιδί.

«Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Μια μέρα ήμασταν στην παραλία μαζί και εκεί ήταν διάφοροι όμορφοι άντρες. Εκεί λίγο “μπερδεύτηκα”. Είχα “μπερδευτεί” ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μου άρεσε εκείνο που είχα, έμεινα πιστός εκεί. “Οι σχέσεις μου γενικά, μη με ρωτήσεις φύλο, ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά», είχε πει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Και κάποια μέρα μου είπε πως νομίζει πως πρέπει να μείνω μόνος μου. Μου είπε “φεύγω” και δεν είπα “μείνε”. Είπα “οκ”. Ήταν έγκυος και απέβαλε πέντε μηνών.

Αυτή ήθελε να κάνει και 15 παιδιά σε μια στιγμή για να δεθούμε πιο πολύ. Τελικά ήταν έγκυος. Για να ρεγουλάρει την περίοδο έπρεπε να πάρει κάποια φάρμακα.

Της είπε ο γιατρός ότι το παιδί αυτό δε θα έβγαινε άρτιο και υγιή. Έπρεπε να αποκολληθεί και να φύγει. Έτσι το έβγαλε. Ήταν αγοράκι. Του έλειπαν τα νύχια και τα μαλλιά. Τώρα θα είχα γιο που θα ήταν 45 χρονών. Και θα είχε και εγγόνια.

Τώρα η πρώην γυναίκα μου μένει στην Ελβετία», είχε αποκαλύψει ο Λάκης Γαβαλάς.

Στο Gala που κυκλοφορεί, η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά επιμελήθηκε ορισμένα αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας, όπως εκείνο όπου ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρεται στον έρωτα και την γυναίκα η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά του μέχρι και σήμερα.