Λευτέρης Πανταζής: Μπορεί να έχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες


Λευτέρης Πανταζής: Είναι γνωστή η αγάπη του διάσημου τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή προς το γυναικείο φύλο και είναι κάτι που παραδέχεται πολύ συχνά και ο ίδιος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα,
ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κοιμηθεί, με αφορμή μια παλαιότερη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για το ίδιο θέμα.

Μπορεί να έχω πάει και με πιο πολλές από 4.000 γυναίκες. Αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Και με μία να πήγαινα κάθε μέρα… Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ, γιατί κι εγώ πέρασα πολύ ωραία μαζί τους και αυτές πολύ ωραία μαζί μου”, ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Επίσης, αναφέρθηκε στην Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία συμμετέχει στο “Survivor 4”, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο βίντεο – κλιπ του τραγουδιού του “Αγάπα με”, όπου η ίδια εμφανιζόταν ημίγυμνη..

“Ήμουν σε μία εκπομπή και ήταν εκεί. Με εντυπωσίασε με το σώμα της και τη ρώτησα αν θα ήθελε να συμμετάσχει. Όταν μετά από ένα χρόνο κάναμε το βίντεο – κλιπ, ήρθε και έπαιξε. Πάθαμε ένα ψιλο – σοκ!”, είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Δείτε ακόμα