Ντίνα Κώνστα: «Η ζωή της ήταν τελείως διαφορετική από αυτήν της Ντένης Μαρκορά» λέει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Ντίνα Κώνστα πέθανε στα 83 της χρόνια, το πρωί της Κυριακής προκαλώντας θλίψη σε όλους τους συναδέλφους της αλλά και στον κόσμο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί της στη σειρά «Δύο Ξένοι» ως τη νύφη που δεν ήθελε, μίλησε για το χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής που είχε επιλέξει η ηθοποιός τονίζοντας πως ο ρόλος της «Ντένης Μαρκορά» δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την πραγματική της ζωή και προσωπικότητα.

«Είχε επιλέξει να ζει μόνη της, από άποψη και ιδεολογία. Κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είχε πολύ έντονη πολιτική δράση και η ζωή της ήταν τελείως διαφορετική από αυτή της Ντένης Μαρκορά, σίγουρα».

«Ήταν συγκλονιστική ηθοποιός»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε επίσης, για το πόσο καλή ηθοποιός ήταν η Ντίνα Κώνστα αλλά και για τις επιλογές της ηθοποιού για τον τρόπο που έζησε τη ζωή της.

«Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ντόμπρος και με πάρα πολύ χιούμορ. Μια σπουδαία ηθοποιός κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ντίνα πλήρωσε τις επιλογές της και με κόπο κατάφερε να κάνει ότι ήθελε σε αυτή τη ζωή. Η Ντίνα είχε τεράστια θητεία στο θέατρο, είχε παίξει καταπληκτικούς ρόλους κι εκεί φαινόταν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν. Εγώ που είχα την τύχη να τη δω σε πάρα πολλές παραστάσεις, είχα δει το μεγαλείο της τέχνης της Ντίνας Κώνστα.

Όσοι την είχαμε δει στην παράσταση “Σωτηρία Μπέλλου”, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν συγκλονιστική ηθοποιός. Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά. Ήταν αυτό που λέμε πραγματικά, οι Δύο ξένοι! Είχε καταπληκτικό χιούμορ, καυστικό χιούμορ, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος».