Έζησαν έναν παθιασμέvο έpωτα: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής που είχε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη πολύ πριν τον Πάριο

Μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ηθοποιούς ειδικά των 90s είναι η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ίδια ζει εδώ και αρκετά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στην όμορφη Πάρο.

Η ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά την εμφάνιση, που έκανε στην Αθήνα, όταν βρέθηκε στην έκθεση φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη.

Στην έκθεση, φυσικά βρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Γιάννης Πάριος. Η ίδια μίλησε στις κάμερες για τη νέα ζωή της στην Πάρο και την απόφασή της, να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η άγνωστη σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τραγουδιστή

Από τους πλέον άγνωστους έρωτες της showbiz, είναι αυτός που έζησαν στις αρχές της δεκαετίας του 80′, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Άγγελος Διονυσίου.

Εκείνος είχε βγάλει μόλις έναν δίσκο ο οποίος σημείωνε τεράστια επιτυχία ενώ εκείνη ήταν η μεγάλη έκπληξη στις ταινίες του Δαλιανίδη, αν και πολύ μικρή σε ηλικία. Σοφία και Άγγελος δήλωναν τότε πολύ ερωτευμένοι, όμως ο έρωτάς τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 1986 ήταν όταν ο Γιάννης Πάριος γνώρισε την Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία συνδέθηκε.

Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον Νικόλα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πάρο το 1986 και πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Μετά το τέλος του γάμου της με τον μεγάλο ερμηνευτή, αυτό που έγινε γνωστό στο χώρο της showbiz είναι η σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, ειδικά στα σοκάκια και τις πλαζ της Πάρου για πολλά χρόνια και μετά τη σχέση του πρώην μοντέλου με τη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης