Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Ερωτευμένοι στο κέντρο της Αθήνας

Μια νέα έξοδο έκαναν ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο έκανε γνωστή τη σχέση του λίγο πριν την εκπνοή του 2021.

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί και κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Άλλωστε τους συνδέει η αγάπη τους για τον αθλητισμό αφού η Σκαφίδα είναι πρωταθλήτρια του στίβου με 8 πανελληνία ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ και δύο συμμετοχές σε Ολυμπιάδες, το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο.

Στην βόλτα που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας, ήταν πιασμένοι αγκαζέ ενώ αποχωρίστηκαν τις φόρμες τους και φόρεσαν τα τζιν τους.

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Ερωτευμένοι στο κέντρο της Αθήνας [Εικόνες]

Αυτή την περίοδο, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ταξιδέψει μαζί στην Αμερική, όπου ζει ο γιος του Πύρρου Δήμα.

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα
Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα

Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Λίγο πριν τις γιορτές, οι κάμερες είχαν εντοπίσει τον Πύρρο Δήμα, ενώ επέστρεφε από επαγγελματικό ταξίδι με την αγαπημένη του Αφροδίτη Σκαφίδα να τον περιμένει στο αυτοκίνητό της.

Πύρρος Δήμας

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού «συνέλαβε» τον Ολυμπιονίκη κατά την άφιξή του στον αερολιμένα.

«Περιμένω να κάνω γιορτές με την οικογένειά μου. Είμαι καλά. Καλές γιορτές» δήλωσε ο Πύρρος Δήμας φεύγοντας βιαστικά, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο κόκκινο αυτοκίνητο της αγαπημένης του, η οποία τον περίμενε στις αφίξεις του αεροδρομίου.

δημας

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζευγάρι μαζί μετά την αρχική επιβεβαίωση της σχέσης τους.

«Επειδή τους έχω δει με τα μάτια μου, μιλάμε για ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι, την αγαπάει και την προσέχει πολύ», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Πύρρος Δήμας που έχασε τη σύζυγό του πριν από 4 χρόνια και του κόστισε πάρα πολύ, πλέον έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο της Αφροδίτης…» πρόσθεσε.

Ο Γρηγόρης Μπάκας πρόσθεσε ότι «από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, η Αφροδίτη έχει σταματήσει να πηγαίνει σε μέρη που πήγαινε, για να αποφύγει τις κάμερες.

«Και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, πολύ ευτυχισμένοι και είναι πολύ καλά».

Δείτε στο βίντεο τα πλάνα του ζευγαριού στο αεροδρόμιο.