Επιτέλους νυφούλα η Σπυροπούλου, η πρόταση, η απάντηση και οι λεπτομέρειες του γάμου!

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ντύνεται νυφούλα μέσα στο 2022.

Έτοιμοι για γάμο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού You.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει.

“Η σχέση τους κρατάει περίπου ενάμιση χρόνο και σχεδόν από την πρώτη στιγμή οι δυο τους να αποφάσισαν να συζήσουν, όμως πληθαίνουν διαρκώς οι φήμες που τους θέλουν μέσα στο 2022 να κάνουν το επόμενο βήμα… Άλλωστε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και απλώς το μόνο που μένει είναι να επισημοποιηθεί η ημερομηνία…” αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Όσο για τα επαγγελματικά της Σπυροπούλου, το Κάτι ξαναψήνεται δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΙ όμως το τηλεοπτικό παρασκήνιο θέλει την παρουσιάστρια να παραμένει στο δυναμικό του σταθμού που σκέφτεται να την αξιοποιήσει επαναφέροντας το My Style Rocks, ένα project που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά.

Η ίδια τηρεί για την ώρα σιγήν ιχθύος, περιμένοντας πρώτα να συζητήσει με το κανάλι, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό You.

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο και δεν μπόρεσε να μείνει ο ένας μακρυά από τον άλλον.

Απόλυτα ταιριαστοί, δεν σταμάτησαν όλη τη διάρκεια της εξόδου τους στο νυχτερινό μαγαζί να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, έτσι όπως τους “έπιασε” επανειλημμένα και κατ’ αποκλειστικότητα ο φακός του YOU. Εάν έπρεπε επομένως να ψηφίσουμε για “το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της χρονιάς”, το μόνο βέβαιο είναι ότι το πρώτο βραβείο θα το έπαιρνε η παρουσιάστρια του “Κάτι ξαναψήνεται” με τον επιχειρηματία, που φαίνεται ότι όσο περνάει το διάστημα που είναι μαζί, ερωτεύονται ολοένα και περισσότερο.