Βασίλη ο Στέφανος μπορεί να μην τραβάει στη δημοσκόπηση, αλλά έχω την αίσθηση πως τα πάει τέλεια στην ... τηλεθέαση!

Μέσα σε δύο μήνες διέπραξαν 11 διαρρήξεις στις Σέρρες – 19.000 ευρώ η λεία τους

Μοιράσου το...

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου – Μαζί με συνεργούς του είτε αναρριχούνταν στα μπαλκόνια είτε παραβίαζαν τις πόρτες των οικιών, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα

Έντεκα διαρρήξεις σε οικίες και 3 κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας από σταθμευμένα οχήματα, διέπραξε τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο στην πόλη των Σερρών, ένας άνδρας με τους συνεργούς του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο προαναφερόμενος, ενεργώντας μαζί με τρείς ακόμη συνεργούς του, διέπρατταν συστηματικά κλοπές από οικίες, είτε με τη μέθοδο της αναρρίχησης, είτε παραβιάζοντας τις πόρτες των οικιών, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.

Όπως διαπιστώθηκε το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου του 2023, διέπραξαν 7 κλοπές και 4 απόπειρες κλοπής από οικίες στην πόλη των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 16.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 3.090 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

panagiotis grigoriadis

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από 3 σταθμευμένα οχήματα στις Σέρρες, τις οποίες τοποθετούσαν σε όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Έκλεψαν τη βάρκα, ανέβασαν story στο instagram, στήθηκε επιχείρηση και βρέθηκαν κατηγορούμενοι!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version