127 ονόματα έχει το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Σερρών όπου Τέσσερις σταυροί είναι για τους δημοτικούς και δύο για του τοπικούς συμβούλους

89 μπορεί να είναι οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Δήμου Σερρών, εκ των οποίων οι 70 θα είναι από την πόλη και οι υπόλοιποι από τα χωριά μας.
Οι σταυροί που μπουν να βάλουν οι εκλογείς είναι όλοι κι όλοι 4 οπότε μάλλον η εκλογή του όποιου δημοτικού συμβούλου καθίσταται αν όχι ακατόρθωτη πάρα μα πάρα πολύ …δύσκολη.
Κάπως έτσι σκέφτονται όλοι όσοι θέλουν, αλλά δεν τολμούν να βάλουν υποψηφιότητα.

Υποψήφιοι σε Χωριά – Σέρρες
Όσο για τα χωριά ο μέγιστος αριθμός είναι 222 υποψήφιοι οπότε το κάθε ψηφοδέλτιο που είναι 95 εκατοστά καθιστά όχι την ψηφοφορία, αλλά την ίδια την ανάγνωσή του πάρα πολύ δύσκολη..
Σκεφτείτε πως στην πόλη των Σερρών στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν οι 89 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι 38 υποψήφιοι στο τοπικό συμβούλιο!
Δηλαδή θα έχει κάποιος να επιλέξει μεταξύ 127 ατόμων για να βάλει τους 4 σταυρούς στο δημοτικό και τους άλλους 2 σταυρούς στο τοπικό συμβούλιο της πόλη των Σερρών!
Σε όλα τα χωριά θα έχουμε το λιγότερο 3 υποψηφίους εως 8 το μέγιστο, με εξαίρεση την Βαμβακούσα που θα έχει 1-3 υποψηφίους και το Λευκώνα που θα έχει από 5-13 υποψηφίους.
Δήμος Σερρών: Τούσκα, Μητλιάγκα και Χρυσάφης οι τρεις υποψήφιοι!
Ο Πανσερραϊκός στη Τουμπα για την Τρίτη αγωνιστική!
Ξέμεινε από υποψηφίους ο Βασίλης Τερζής: Θα κατέβει υποψήφιος και με ποιον;
Πρώτος στο Νομό Σερρών παρουσιάζει ο Νότας πρόγραμμα και συνδυασμό!