Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Οι Δήμοι Σερρών και Βισαλτίας τιμούν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Μοιράσου το...

Ανάβοντας τη «Φλόγα της Μνήμης»  σήμερα ο Δήμος Σερρών σε αγαστή(;) συνεργασία με την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών, τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Στις 8 το βράδυ με σημείο εκκίνησης το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ενώ θα ακολουθήσει λαμπαδηφορία έως τον Ανδριάντα του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Η εκδήλωση μνήμης εντάσσεται στο πλαίσιο σχετικής επετειακής δράσης του «Δικτύου Πόλεων με κοινότητες απογόνων Ελλήνων της καθ’ ημάς Ανατολής» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

ZAXARIAS MPOURVANIS

Συνεπώς όσοι πιστοί και δη …πόντιοι, προσέλθετε!

Για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού εκδήλωση τιμής στην Κοινότητα Τριανταφυλλιάς

Εκδήλωση τιμής όμως έχουμε και στο Δήμο Βισαλτίας και δη στην Κοινότητα Τριανταφυλλιάς

Και ο  Δήμος Βισαλτίας, μέλος του «Δικτύου Πόλεων με Κοινότητες απογόνων Ελλήνων της καθ΄ημάς Ανατολής», επίσης τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού με σειρά εκδηλώσεων.

Σήμερα παραμονή της επετείου θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της Τριανταφυλλιάς,  στο μνημείο θυμάτων ποντιακού ελληνισμού, σε συνεργασία με την Κοινότητα Τριανταφυλλιάς.

Θα συμμετέχουν, ο Σύλλογος Γυναικών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριανταφυλλιάς και οι ποντιακές κοινότητες Λευκοτόπου και Θερμών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα γίνει προσυγκέντρωση στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τριανταφυλλιάς και άναμμα της φλόγας σε μικρά φαναράκια.

Θα ακολουθήσει πορεία μνήμης έως το μνημείο που βρίσκεται στο χώρο της πλατείας συνοδεία της Φιλαρμονικής Νιγρίτας του Δήμου Βισαλτίας και θα ακολουθήσουν το άναμμα της «Φλόγας της Μνήμης» από τον Δήμαρχο Βισαλτίας, ενός λεπτού σιγή, Χαιρετισμός  Δημάρχου Βισαλτίας, κ. Αθανάσιου Μασλαρινού και ένα σύντομο μουσικό μέρος με τη συμμετοχή ποντιακής λύρας

Συνεπώς όσοι πιστοί

Προσέλθετε

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών: Κάθειρξη 7 ετών και 4 μηνών σε 55χρονο

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version