Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Δήμος Βισαλτίας: Εγκρίθηκε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων!

egkrithike-katafigio-zoon-dimos-visaltias

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΧΙΙ, της Πράξης: «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκατάστασης καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην κοινότητα Νιγρίτας, Δήμου Βισαλτίας» συνολικού προϋπολογισμού 386.600,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Βισαλτίας.


Βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Βισαλτίας αποτελεί η προστασία των αδέσποτων, μέσω της δημιουργίας όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών διαβίωσής τους και ένα μεγάλο βήμα θα γίνει με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για τις «Έκτακτες εργασίες συντήρησης και επισκευής Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας Δήμου Βισαλτίας»

Υπεγράφη, σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στο γραφείο του Δημάρχου Βισαλτίας, η προγραμματική σύμβαση για την πράξη: «Έκτακτες εργασίες συντήρησης και επισκευής Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας Δήμου Βισαλτίας».

Η προγραμματική σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βισαλτίας, κ. Αθανάσιου Μασλαρινού και του νόμιμου εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης κ. Ιωάννη Ευστρατιάδη, δικηγόρο. Παρόντες ήταν επίσης, ο αντιδήμαρχος έργων κ. Θοδωρής Βαδικόλιας και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας π. Αθανάσιος Τσιανακάς.

Lavera

Το συνολικό ποσό της πράξης ανέρχεται στις 34.722,11€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ 2022), με μέριμνα του πρώην Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού
Ενημέρωση στα δημοτικά σχολεία του δήμου Βισαλτίας

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για το νερό, στις 22 Μαρτίου, η ΔΕΥΑ Βισαλτίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Βισαλτίας.


Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, Αθανάσιος Μασλαρινός, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Πλαστηράκη, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Αλεξάνδρα Καρρά και υπάλληλοι της επιχείρησης επισκέφθηκαν τα τρία Δημοτικά Σχολεία της Νιγρίτας, της Τερπνής, του Δημητριτσίου, της Μαυροθάλασσας και του Σιτοχωρίου.


Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης μοίρασαν στους μαθητές ενημερωτικό υλικό και τους μίλησαν για τη σημασία του νερού και τους τρόπους εξοικονόμησης. Αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στην φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού η οποία είναι αφιερωμένη στην επιτάχυνση της αλλαγής με κεντρικό μήνυμα

«Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».


Ευχαριστούμε τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων του δήμου μας που μας άνοιξαν την πόρτα του σχολείου τους και ειχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους μαθητές για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι η αξία του νερού και η σωστή διαχείρισή του.

Δήμος Βισαλτίας: Πρόγραμμα Επετειακών εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version