Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Έκθεση φωτογραφίας στο «Σπίτι της Γυναίκας» Αφιερωμένη στις γυναίκες του Ιράν

Αφιερωμένη στις γυναίκες του Ιράν αλλά και σε όλες τις γυναίκες που συνεχίζουν και αγωνίζονται για την ισότητα και την ελευθερία, είναι αφιερωμένη η έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται στο «Σπίτι της Γυναίκας», με αφορμή τη συμπλήρωση 23 ετών δράσης στην τοπική κοινωνία. 

Η έκθεση με τίτλο: «Οι γυναίκες για τις γυναίκες», διοργανώνεται από την Ένωση Γυναικών Ελλάδος (ΕΓΕ) – παράρτημα Σερρών και παρουσιάζει τα έργα δύο καταξιωμένων γυναικών στο χώρο της φωτογραφίας, της Νάσιας Δεληγιάννη και της Χριστίνας Παπαφράγκου. 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Ιανουαρίου και στα εγκαίνια της έκθεσης έγινε και η παρουσίαση του φετινού ημερολογίου της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας, αφιερωμένο στις «Σύγχρονες Μορφές Βίας» που όπως τονίστηκε στην εκδήλωση αποτέλεσε και το κύριο θέμα της πανελλήνιας συνδιάσκεψης της ΕΓΕ που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.  

GOTSIKA

Το «Σπίτι της Γυναίκας», που στεγάζεται στο νεοκλασικό αρχοντικό του «Μάλλιου», στεγάζει τη λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών του δήμου Σερρών που τα τελευταία χρόνια προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε γυναίκες όλων των ηλικιών που έχουν πέσει θύματα βίας.  

Το Κέντρο υλοποιεί δράσεις που αφορούν μεταξύ άλλων την ψυχοκοινωνική υποστήριξη της γυναίκας, την υποστήριξη των γυναικών για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, όταν απαιτείται καθώς και δράσεις για την πρόληψη και ευαισθητοποίηση για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. 

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version