Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Αιχμηρό σχόλιο από την Ελευθερία Πάνου στον πρώην υπουργό Παιδείας κ. Γιαβρόγλου!

Με ένα αιχμηρό σχόλιο η Ελευθερία Πάνου η Προέδρος της ΕΛΜΕ Σερρών, δίνει απάντηση στο σεξιστικό σχόλιο που δέχθηκε η νυν υπουργός Παιδείας κ.Κεραμέως, από τον πρώην υπουργό Παιδείας κ.Γιαβρόγλου.

Τι μας λέει;

«Είναι εντελώς απαράδεκτο ο πρώην πολιτικός προϊστάμενος των εκπαιδευτικών (πρ. Υπ. Παιδείας) και κύριος υπεύθυνος για τη χάραξη της εκπαιδευτικής πολιτικής επί προηγούμενης κυβερνήσεως να χρησιμοποιεί σεξιστικά στερεότυπα, που παλεύουμε να αμβλυνθούν και να εξαλειφθούν μέσα και από την εκπαιδευτική διαδικασία, προκειμένου να αποδοκιμάσει μια πολιτικό του αντίπαλο.

Ως εκπαιδευτικοί πραγματοποιήσαμε πληθώρα προγραμμάτων για την ισότητα των φύλων, αποφεύγουμε τη συντήρηση των στερεότυπων αντιλήψεων και ενθαρρύνουμε την αλλαγή στάσεων. Ως γυναίκα ντρέπομαι για τη δήλωση ότι “οι γυναίκες δεν σκαμπάζουν από αριθμητική” .

Η πολιτική ασκείται με ήθος και σεβασμό.

Parfait

Η κριτική είναι θεμιτή και πρέπει να ασκείται έντονα όταν διαφωνούμε.

Διαφωνώ με το άτοπο λεκτικό επιχείρημα της Υπ. Παιδείας για μ.ο 17 μαθητές ανά τάξη, αλλά δεν δέχομαι να προσβάλλεται το γυναικείο φύλο για κανέναν λόγο.

Ο πολύπλευρος ρόλος της γυναίκας έχει αναγνωριστεί και έχει αναδειχτεί. Η γυναίκα πάλεψε να αποκτήσει δικαιώματα, ίση μεταχείριση και σεβασμό.»

Τι άλλο να προσθέσω Ελευθερία μου;

Respect!

Διαβάστε εδώ την απάντηση Χρύσας Παλάζη στον Βασίλη Τερζή

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version