Βασίλη τη μία φταίει ο καπιταλισμός, μετά η Μέρκελ και ο Ντράγκι, τώρα ο ... Ανδρουλάκης.Ο Αλέξης δεν φταίει ...ποτέ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΖΑΕΦ ΣΤΟ ΣΚΕΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ TWITTER!

Νέες αναρτήσεις στις οποίες επιμένει να μιλά για «Μακεδονία» έκανε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στον προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια.

Επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι δεν προτίθεται, παραβιάζοντας τους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών, να σταματήσει ποτέ να αποκαλεί τη χώρα του «Μακεδονία», ο Ζάεφ έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter.

Στην τελευταία, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχουν διαφωνίες με τους γείτονες, ήρθε η ώρα για ευημερία. Ας φέρουμε την Ευρώπη στη ‘Μακεδονία’».

Σε άλλη ανάρτηση, με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας σημειώνει ότι ο Λιθουανός ΥΠΕΞ «εξέφρασε την υποστήριξή του στην ένταξη της ‘Μακεδονίας’ σε ΕΕ και ΝΑΤΟ».

Parfait

via

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version