Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Στο Επιμελητήριο Σερρών εκδήλωση για τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Το Επιμελητήριο Σερρών βραβεύει τα παιδιά του και πραγματοποιεί αύριο εκδήλωση για τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!


Πιστό στο καθιερωμένο του ραντεβού με τα παιδιά των μελών του που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά εκδήλωση βράβευσης, ως μια ελάχιστη ένδειξη τιμής προς τα μέλη του και τις οικογένειές τους.


Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 στις 18.00, στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου.

Θανάσης Μαλλιαράς: Χρόνια πολλά σε όλους!

Το μήνυμα του για τη νέα χρονιά έδωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς για το 2023.

Parfait

Εύχομαι θερμά στους φίλους και συνεργάτες, σε όλες τις Σερραίες και όλους τους Σερραίους να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία, οικογενειακή ευτυχία, ευημερία και προκοπή!


Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών δεσμεύομαι πως και τη νέα χρονιά, σε συνεργασία με όλο το διοικητικό συμβούλιο, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με αφοσίωση τον θεσμικό μας ρόλο.


Πάντα οι πόρτες του Επιμελητηρίου θα είναι ανοιχτές σε όλους με διάθεση συνεργασίας, με ιδέες και προτάσεις, αλλά και με παρεμβάσεις για το καλό του Σερραϊκού επιχειρείν και του τόπου μας.


Χρόνια πολλά σε όλους!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version