Βασίλη που έχει άδικο η Λιάνα που μα λέει πως περάσαμε από την Καπετάν Γιώτη στον Κάπτεν ...Αμέρικα;

Γαμπρός πήρε το λόγο στο γάμο του και αποκάλυψε ότι η νύφη τον απάτησε με τον κουμπάρο του

Μοιράσου το...

Tο 70% των ζευγαριών στις ΗΠΑ έχει απατήσει τουλάχιστον μία φορά το έτερον ήμισυ στο γάμο του, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Marriage and Divorce».

Μια νύφη όμως το τράβηξε στα άκρα, καθώς απάτησε τον σύντροφό της με τον κουμπάρο λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όταν το έμαθε ο γαμπρός, αποφάσισε να μην ακυρώσει το γάμο αλλά ετοίμασε ένα άλλο είδος εκδίκησης, σύμφωνα με το βρετανικό podcast «The Unfiltered Bride», που μεταδίδουν δύο wedding planners.

Ο γάμος, όπως περιέγραψαν στο podcast, εξελισσόταν ομαλά: Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους και βέρες και ήταν η ώρα που μέλη της οικογένειας θα έβγαζαν σύντομους λόγους μπροστά στους καλεσμένους. Όταν όμως, μετά τον πατέρα της νύφης, πήρε το μικρόφωνο ο γαμπρός, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

«Τώρα θα πάρετε στα χέρια σας κάποιους φακέλους, ανοίξτε τους αμέσως, αν μπορείτε. Ναι, είναι φωτογραφίες της νύφης που γ****ται με τον κουμπάρο, οπότε πρέπει να φύγω».

Το είπε και το έκανε: Αμέσως μετά «πέταξε το μικρόφωνο» και αποχώρησε μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, που συμμετείχε στο πλάνο της εκδίκησης, αφήνοντας τη νύφη και τη δική της οικογένεια στα κρύα του λουτρού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η οικογένεια της νύφης έπρεπε μετά να καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου. Φυσικά, το όλο περιστατικό προκάλεσε το εύλογο ερώτημα: Γιατί ο γαμπρός έφτασε σε σημείο να παντρευτεί τη νύφη, αφού είχε αποφασίσει αμέσως μετά να χωρίσει;

Στα βήματα του… Σπαλιάρα γνωστός ηθοποιός – «Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες»

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

Exit mobile version