Δροσερό και ελαφρύ γιαουρτογλυκό

Δροσερό και ελαφρύ γιαουρτογλυκό ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεκινάμε με το σιρόπι το οποίο βράζουμε για 5′ κ αφήνουμε να κρυώσει (το ρίχνουμε στο ζεστό γλυκό) 6 κούπες ζάχαρη 6 κούπες νερό Φλούδα από λεμόνι Ένα κομματάκι μικρο βούτυρο Για ταψί 30×40 2 κεσεδάκια γιαούρτι αγελάδος (200γρ το καθένα κ κρατάμε το κυπελλάκι για μεζούρα) 6 … Συνεχίστε να διαβάζετε το Δροσερό και ελαφρύ γιαουρτογλυκό.