Φρουτάλια με κολοκυθοκορφάδες και λουκάνικο από τον Άκη

Η παραδοσιακή συνταγή της Άνδρου με αυγά, κολοκυθάκια και ντομάτα!  Μέθοδος Εκτέλεσης Ποιος το περίμενε πως μια ομελέτα θα μπορούσε να γίνει «σήμα κατατεθέν» της γαστρονομικής παράδοσης ενός νησιού; Αναφερόμαστε, φυσικά, στη φρουτάλια (γνωστή και ως φουρτάλια), η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παραδοσιακή κουζίνα της Άνδρου. Η συγκεκριμένη ομελέτα μαγειρεύεται συνήθως στο τηγάνι, … Συνεχίστε να διαβάζετε το Φρουτάλια με κολοκυθοκορφάδες και λουκάνικο από τον Άκη.