Λουκανικοπιτάκια με σφολιάτα από τον Άκη

 Φτιάξτε το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων με λουκάνικα και τραγανή σφολιάτα!

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα.
  • Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας μας και την κόβουμε στη μέση από τη μικρή πλευρά.
  • Στο κέντρο της κάθε σφολιάτας απλώνουμε τη σάλτσα bbq, βάζουμε τα λουκάνικα και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
  • Απλώνουμε περιμετρικά τον αραιωμένο κρόκο και τυλίγουμε σε 2 ρολά.
  • Μεταφέρουμε τα ρολά σε ταψί με λαδόκολλα και κόβουμε το κάθε ρολό σε τέσσερα κομμάτια. Αλείφουμε με τον αραιωμένο κρόκο όλη την επιφάνεια από τα λουκανικοπιτάκια και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
  • Σερβίρουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.

Διαβάστε επίσης εδώ: