Καρμπονάρα με τορτελίνια: Μια ιδιαίτερη συνταγή που ο ουρανίσκος σας θα λατρέψει

Η σημερινή συνταγή αποτελεί ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό πάντρεμα.

Τα γεμιστά τορτελίνια γοητεύονται από την ιταλική εκδοχή της καρμπονάρα και συνθέτουν ένα πιάτο που ο ουρανίσκος σου θα λατρέψει.

Συστατικά
1 συσκευασία τορτελίνια, γεμιστά με τυρί
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, με χαμηλά λιπαρά
8 λωρίδες μπέικον, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
1/2 φλιτζάνι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε μία κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό, βράζεις τα τορτελίνια, φροντίζοντας να μην ανοίξουν και μαλακώσουν αρκετά.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις το μπέικον, το οποίο πριν έχεις κόψει σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα και αλατοπιπερώνεις. Μπορείς να προσθέσεις και μερικά φύλλα δυόσμου.

Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτεις την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό και ανακατεύεις σταδιακά. Μόλις αρχίσει να δένει, προσθέτεις το τορτελίνια και αναμειγνύεις.

Σβήνεις τη φωτιά, ρίχνεις την παρμεζάνα και ανακατεύεις μέχρι να ενοποιηθεί το μείγμα σου.