Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών: Καλή χρονιά με μία κιθάρα!

Μοιράσου το...

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών ξεκινά τις εκδηλώσεις για το 2023 διοργανώνοντας μια όμορφη μουσική βραδιά.


Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Ωδείου του Συλλόγου ((Β. Βασιλείου 12) θα δοθεί ρεσιτάλ κιθάρας από τον Κωνσταντίνο Καρατζιά, που ετοίμασε για τους φίλους της μουσικής ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με έργα των:


• Francisco Tárrega
• Jorge Cardoso
• Heitor Villa-Lobos
• Δημήτρη Φάμπα
• Carlo Domeniconi

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

savvas rizos

Κωνσταντίνος Καρατζιάς – βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Καρατζιάς γεννήθηκε στις Σέρρες το 1985.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στην κλασική κιθάρα σε ηλικία οκτώ ετών και απέκτησε το πτυχίο κιθάρας από το Ωδείο του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών με καθηγητή τον Σταύρο Σουργκούνη το 2007.

Συνέχισε τις μουσικές σπουδές του στην Koblenz International Guitar Academy στη Γερμανία με καθηγητή τον Hubert Kaeppel και απέκτησε το δίπλωμα κιθάρας με καθηγητή τον Δημήτρη Αρναούτογλου από Ωδείο Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών το 2017.


Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Zoran Dukic, Fabio Zanon και Dale Kavanagh και έχει αποσπάσει το Ά βραβείο στους περιφερειακούς μαθητικούς μουσικούς αγώνες και έπαινο στους πανελλήνιους μαθητικούς μουσικούς αγώνες το 2001.

Επίσης, έχει μελετήσει ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι εξερευνώντας διάφορα είδη μουσικής. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ και ως μέλος μουσικών σχημάτων στην Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Σουηδία και Φινλανδία.


Παράλληλα, έχει σπουδάσει Λογιστική, Ελεγκτική και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, University of Tampere στην Φινλανδία και Vrije University Amsterdam στην Ολλανδία, ενώ είναι διδάκτορας στη Διαχείριση και Ανάπτυξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς από το IMT School for Advanced Studies στην Ιταλία.

Σήμερα, εργάζεται ως οικονομολόγος στο Υπουργείο Οικονομικών και συνεργάζεται με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος για την διδασκαλία μαθημάτων πολιτιστικής διαχείρισης.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version