Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Ο όμιλος ΙΤΑ στις Ημέρες Καινοτομίας (innovation days) στη Κοζάνη!

Στις Ημέρες Καινοτομίας (innovation days) που πραγματοποιείται στην Κοζάνη, συμμετέχει ο όμιλος ΙΤΑ, προβάλλοντας τις δραστηριότητες και τις νέες τεχνολογίες που αξιοποιούν οι εταιρίες του (ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΔΡΑΜΑΣ).


Η κορυφαία διοργάνωση στον τομέα των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στις 7-9 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας και η ΔΟΜΗ RIS Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, ερευνητικών κέντρων και Πανεπιστημίων.


Οι νέες εφαρμογές που παρουσιάζονται στην έκθεση, αφορούν τους τομείς του υδρογόνου, της ενέργειας, της ψηφιακής εποχής, της τεχνολογίας τροφίμων, της έξυπνης αγροτικής καλλιέργειας, της κυκλικής οικονομίας στον πρωτογενή τομέα και της εκπαίδευσης.

Ιωάννης Μυλωνάκης ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ


Εκπροσωπώντας τον όμιλο ΙΤΑ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ και της ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, Ιωάννης Μυλωνάκης επισήμανε ότι «έχοντας εισάγει σε πλήρη ανάπτυξη, καινοτόμες εφαρμογές στον αγροδιατροφικό τομέα, δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από ένα κορυφαίο συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός που αφορά αυτό ακριβώς, την καινοτομία στην πράξη».

Lavera

Ημέρες Καινοτομίας (innovation days)

Ημέρες Καινοτομίας (innovation days) με τίτλο “Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας” διοργανώνονται από τις 7 έως και 9 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

70 εκθέτες παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα, 100 ομιλητές (επιχειρηματίες-ακαδημαϊκοί-ερευνητές-φορεις) θα αναλύσουν καινοτόμες ιδέες –10 Συνεδρίες (Υδρογόνο, Δίκτυα Μεταφοράς, Τρόφιμο, Πρωτογενής Τομέας, Τεχνολογία Ξύλου, Υγεία, Μέση Εκπαίδευση, ψηφιακή τεχνολογία, Νέοι Αγρότες).

Ο οδικός χάρτης καινοτομίας γίνεται πράξη!

Η Οργάνωση είναι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Δυτ. Μακεδονίας, Δομή RIS ΠΔΜ.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version