26/09/2023
31.1 C
Serres

ΚΚΕ Σερρών: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές!

Η Τομεακή Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ, μπαίνει στη μάχη των βουλευτικών εκλογών παρουσιάζοντας τους υποψήφιους Βουλευτές Σερρών στις εκλογές του 2023

Αντλούμε αισιοδοξία από όλη την πρόσφατη πείρα και στην περιοχή μας, που με την καθοριστική συνεισφορά του ΚΚΕ, των μελών και των οπαδών του, που δίνει σήμερα ο λαός από καλύτερες θέσεις τη μάχη απέναντι στη σκληρή πραγματικότητα, στις αντιλαϊκές Κυβερνήσεις.

Αντλούμε πείρα και από όλους αυτούς τους δύσπιστους που αναγνώρισαν στα μάτια των πρωτοπόρων αγωνιστών μας, πως χωρίς το ΚΚΕ τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Το ψηφοδέλτιό μας, απαρτίζεται από ανθρώπους που πρωτοστάτησαν και συνεχίζουν να πρωτοστατούν στους αγώνες για τη δημιουργία και την περεταίρω ισχυροποίηση εργατικών σωματείων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτικών συλλόγων, συλλόγων γυναικών, φοιτητών, ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και γενικότερα την ισχυροποίηση ενός ρεύματος που πρωταγωνιστής θα είναι ο ίδιος ο σερραϊκός λαός που θα παλεύει ασυμβίβαστα για τα δικαιώματά του.

panagiotis grigoriadis


Οι υποψήφιοί μας είναι άνθρωποι που ξεχωρίζουν για τη μαχητική παρουσία τους στο κίνημα, στους αγώνες, για την ανιδιοτελή προσφορά τους μέσα σε αυτούς, στην περίοδο που ήταν απαγορευμένη η κάθε συλλογική δράση, όταν επικρατούσε η φράση «θα λογαριαστούμε μετά».


Είναι αγωνιστές που μπήκαν μπροστά σε πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας, των δομών πρόνοιας, την προστασία των εργαζομένων μέσα στην πανδημία, την προστασία και πρόληψη από τις φυσικές καταστροφές, την υπεράσπιση του φυσικού πλούτου της περιοχής μας απέναντι «στην πράσινη» ενέργεια που αποδείχθηκε μαύρη και πανάκριβη για το λαό.


Είναι αγωνιστές που μπήκαν μπροστά για τη δημιουργία ενός κινήματος που υπερασπίζεται εργατικά- λαϊκά δικαιώματα, αξιοπρεπείς μισθούς και σταθερή εργασία. Ενός κινήματος που μάχεται ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τις κοινωνικές ανισότητες.


Τo Ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ απαρτίζεται από τους παρακάτω αγωνιστές με Αλφαβητική σειρά

ΒΕΛΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ


Γεννημένος στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Χαϊτογλου Στέλλα και πατέρας τριών παιδιών 21,19 και 16 ετών.

Μόνιμος κάτοικος Σερρών από το 2006.


Πτυχιούχος ΙΑΤΡΙΚΗΣ , με ειδικότητα στην ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ και την Νεογνολογία.

Πτυχιούχος φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας και πτυχιούχος πολιτικών επιστημών.
Διετέλεσε Επιμελητής Β και μετέπειτα Επιμελητής Α στην Παιδιατρική Κλινική του Γεν. Νοσοκομείου Σερρών.


Εργάστηκε ως νεογνολόγος στη μονάδα νεογνών του Μαιευτηρίου Γένεσις στη Θεσσαλονίκη από το 2014 έως το 2015. Είναι ιδιώτης Παιδίατρος- νεογνολόγος από το 2014 έως και σήμερα.


Εκπρόσωπος των φοιτητών Ιατρικής σχολής Ιωαννίνων, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των φοιτητών Ιατρικής Αθηνών, εκπρόσωπος των ειδικευόμενων παιδιατρικής της Α παιδιατρικής κλινικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο νοσοκομείο Αγία Σοφία.

Μέλος του ΔΣ της Ένωσης νοσοκομειακών Ιατρών (ΕΝΙΝΣ)του Νοσοκομείου Σερρών έως το 2010. Υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις περιφερειακές εκλογές του 2010 .

Πρόεδρος της ΕΝΙΝΣ με τη ΔΗΠΑΚ από το 2011 έως το 2013.

Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών με τη ΔΗΠΑΚ από το 2022.


Δίμηζας Πέτρος

Παντρεμένος με 3 τρία παιδία. Τελειόφοιτος του τμήματος ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Καβάλας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Ρομποτικής του ΔΙΠΑΕ Σερρών.

Εργάζεται στην εταιρία COSMOTE Technical services (CTS).

Είναι μέλος του ΔΣ του σωματείου Κεντρικής Μακεδονίας (CTS).

ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΕΡΜΟΦΥΛΗ (ΦΙΛΙΩ)

Εργαζόμενη από το 1993 στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ). Μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ.

Παράλληλα με την εργασία της σπούδασε στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, πτυχιούχος Ιστορίας- Αρχαιολογίας .

Υποψήφια στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στο νομό Σερρών στις Βουλευτικές εκλογές από το 2004 εως και σήμερα. 

Συμμετείχε στις Τοπικές Εκλογές από το 2006 ως υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Σερρών με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Την περίοδο 2011-2014 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο. Διετέλεσε χρέη  Περιφερειακής Συμβούλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.  

Συνέβαλε στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας των Σερρών κυρίως της δεκαετίας 1940-49. Πρόεδρος του Παραρτήματος Σερρών, της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης –ΔΣΕ.  Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών ν. Σερρών από το 1995 και για μια δεκαετία. 

Μεταξία (Ξένια) Σιδέρη

Χειρουργός Οδοντίατρος με μετεκπαίδευση ως Ειδικός Ορθοδοντικός. Εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη. Εκλεγμένη με τη Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οδοντιάτρων στο Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Σερρών και αντιπρόσωπος στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσικο-γυμναστικού Συλλόγου Πανσερραϊκός ΑΜΕΑ.

υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης το 2019.

Είναι μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Σερρών (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.) και μέλος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Σερρών (Ο.Γ.Ε.).

ΤΟΥΣΚΑ ΕΛΕΝΑ

Aπόφοιτος της Νομικής Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. 
Από το 2008 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Ζει και εργάζεται ως μαχόμενη Δικηγόρος στον τόπο καταγωγής της (Σέρρες και Ηράκλεια). Αντιπρόεδρος του  Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Σερρών (μέλος ΟΓΕ), του Εικαστικού Συλλόγου Δήμου Ηράκλειας “ΚΥΤΤΑΡΟ” και της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών. 

Φαρμάκης Παύλος

Ελεύθερος επαγγελματίας- κρεοπώλης. Μέλος του σωματείου κρεοπωλών νομού Σερρών από το 2002. Από το 2004 είναι μέλος της διοίκησης του σωματείου και αντιπρόεδρος, μέλος του ΔΣ της πανελλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Υποψήφιος βουλευτής στο νομό από το 2009 έως και σήμερα.

Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σερρών.

Χουβαρδάς Γιάννης

Γεννήθηκε και ζει στις Σέρρες.

Πολιτικός επιστήμονας-διεθνολόγος, αναλυτής διεθνοπολιτικών ζητημάτων σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ – τοπικά Σερραϊκά και πανελλαδικά.

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες με μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές.

Από το 2021 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με διατριβή στις επιπτώσεις που προκαλεί η αναζήτηση της ενεργειακής ασφάλειας από τα κράτη στους ανταγωνισμούς τους στην Αν. Μεσόγειο στο φόντο του ανταγωνισμού ΗΠΑ- Ρωσίας.

Υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ το 2019 και υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Σερρών από το 2006. Πρόεδρος στο Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων Σερρών εδώ και 12 χρόνια.

Μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Σερρών (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.).

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Μικρός μαχητής επτά ετών νικάει τον καρκίνο μετά από 1095 χημειοθεραπείες

Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο ο 7χρονος Johnny, μίλησε πρόσφατα ο πατέρας του Criss Angel περιγράφοντας τη μάχη με τις...

Νίκος Γαλανός: «Είμαι ο τελευταίος εν ζωή ζεν πρεμιέ»

«Η ομορφιά δεν έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση αλλά με αυτό που εκπέμπει ένας άνθρωπος, δηλαδή αυτό που πηγάζει από την ψυχή του»...

ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη – Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο

Ο Κασσελάκης της πρότεινε να αναλάβει όποια θέση θέλει αλλά αυτή επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους λέγοντας πως μετά από δύο χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει...

Τραγανά στικ από χαλούμι, με πικάντικο ντιπ ντομάτας

Αυτά τα κρατσανιστά στικ από το αγαπημένο μας κυπριακό τυρί, το χαλούμι, απογειώνονται με τη σπιτική σάλτσα ντομάτας. Είναι ιδανικό ορεκτικό για μια φιλική...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Τι είπαν στο τηλέφωνο ο Ανδρουλάκης με τον Κασσελάκη -Πώς σχολιάζουν στο ΠΑΣΟΚ τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ σύντομη ήταν η πρώτη -ολίγον περιπετειώδης- τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Όπως ενημέρωσε...

Να τι θα συμβεί στον οργανισμό σας αν κόψετε τη ζάχαρη για 9 μέρες

Τι συμβαίνει αν κόψετε τη ζάχαρη Οι άνθρωποι που σταματούν να τρώνε τρόφιμα με ζάχαρη μπορεί να δουν εντυπωσιακές βελτιώσεις στην υγεία τους μέσα σε...

Τραγωδία στην Κύπρο: Αστυνομικός προσπάθησε να απομακρύνει πεζό από τον δρόμο και σκοτώθnκαν και οι δυο

Τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο, με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο χωριό Βορόκλινη, κοντά...

Συνέχισε να διαβάζεις