26/09/2023
27.8 C
Serres

ΚΚΕ Σερρών: Τα ναζιστικά μορφώματα δεν χωρούν στο Δήμο Αμφίπολης

ΚΚΕ Σερρών: Στην τελευταία, πριν τις δημοτικές εκλογές, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Αμφίπολης, στις 5-9-2023,

η Δημοτική αρχή του κ Φραστανλή, έφερε για ψήφιση την παρακάτω αίτηση : «παραχώρηση αίθουσας στο δημοτικό σχολείο Κορμίστας, ως ΕΔΡΑ, για το επονομαζόμενο “ΚΙΝΗΜΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΜΑΝΕΩΝ, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ”».


ΚΚΕ Σερρών: Το συγκεκριμένο “ΚΙΝΗΜΑ“, εκπροσωπούσε ο πολύ γνωστός, πρώην πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής (του οποίου το όνομα «ξέχασαν» να αναγράψουν στις εισηγήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το καταστατικό του ¨κινηματος¨, δεν είχε βέβαια, ούτε καν έγκριση από το Πρωτοδικείο, αλλά συνοδευόταν από τη θετική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κορμίστας και την θετική εισήγηση του Προέδρου του (και εκ νέου υποψηφίου με την παράταξη του κ Μελίτου).

GIORGOS NYXTOPATIS


Σε ένα κλίμα ενθουσιασμού για την «απίστευτη τύχη» του «εγκαταλελειμμένου με σπασμένα τζάμια σχολείου της Κορμίστας», που επιτέλους «θα βρει προστασία και φροντίδα από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ», πολλοί εκ των δημοτικών συμβούλων, εκθείαζαν τον πρώην πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής, θαύμαζαν τη διάθεση του εθελοντισμού και των δράσεων που υπόσχεται (σημείωση: διαβάστε το καταστατικό και θα καταλάβετε τι πρεσβεύουν), δίνοντας τη συγκατάθεσή τους , ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, λαλίστατοι ως εκείνη την ώρα σε άλλα θέματα του ΔΣ, παρέμεναν εκκωφαντικά σιωπηλοί!


Και ενώ ο κ Δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΔΣ, εξέφραζαν τη συμφωνία τους για την ¨παραχώρηση¨, η παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης, και συγκεκριμένα της Άντσιου Άννας, ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

Η επικεφαλής, αποκαλύπτοντας ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τον «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» και ποια είναι τα σχέδιά τους, ανέτρεψε όλο το «σκηνικό της ωραίας ατμόσφαιρας» που εξελισσόταν.


ΚΚΕ Σερρών: Αντιλαμβανόμενοι ότι είχαν εκτεθεί, αποφάσισαν την αναβολή του θέματος. Προσέξτε: δεν είπαν ΟΧΙ! Απλώς ανέβαλαν τη συζήτηση γιατί « δεν ήξεραν» λένε……


Κανέναν δεν πείθουν ! Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και τον Τύπο, θα ήταν αρκετά!!!
Με δυο λόγια ,μας έδειξαν τι είναι ικανοί να κάνουν για μια χούφτα ψήφους. Αποκάλυψαν ότι η ανάγκη για ψήφους υπερτερεί της προστασίας της ιστορίας μας, των δημοτών, των παιδιών μας, της λογικής.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας προκειμένου να εκλεγούν!


Το ΚΚΕ απευθύνεται στους Δημότες του Δήμου Αμφίπολης και τους θυμίζει πως σε ένα ιστορικό χωριό όπως η Κορμίστα, που κάθε σπίτι έχει και έναν το λιγότερο ΝΕΚΡΟ, από την κτηνωδία του φασισμού, τα ναζιστικά μορφώματα δεν χωρούν!


Είναι χρέος όλων να προστατέψουμε την περιοχή μας από τους ναζί φασίστες που επιχειρούν με τα προσχήματα του εθελοντισμού και κρύβοντας τους πραγματικούς τους σκοπούς στο εσωτερικό των «ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ» τους, να ζυμωθούν με τα παιδιά μας, μέσα στις μικρές κοινωνίες μας, για διαμορφώσουν νέες συνειδήσεις.

Στόχο έχουν να καλλιεργήσουν ξενοφοβικά, ρατσιστικά ιδεολογήματα, να διαμορφώσουν μια νεολαία που δε θα αγωνίζεται για τις σύγχρονες ανάγκες της και τα δικαιώματά της, αλλά θα είναι παραστρατιωτικό μπουλούκι εξυπηρετώντας τις ανάγκες των λίγων, των εφοπλιστών, του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Με τον πόλεμο να εξελίσσεται στη γύρω περιοχή και μάλιστα με χώρες που οι ναζί εθνικιστές βρίσκονται στην εξουσία, τέτοιες «αποφάσεις» είναι επικίνδυνες για τον λαό μας


Η παρ’ ολίγον και τυπικά συναίνεση της Δημοτικής αρχής αλλά και η ΣΙΩΠΗ και ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ όλων των υπολοίπων παρατάξεων απέναντι στους φασίστες, έδειξε πως τελικός τους σκοπός ήταν και είναι: «που θα παν αυτά τα ψηφαλάκια»!ΚΚΕ Σερρών: Καλούμε τους Δημότες της Αμφίπολης αλλά και των υπολοίπων δήμων της ΠΕ Σερρών να επαγρυπνούν!


Να μη δώσουν βήμα σε όλους αυτούς τους φασίστες, και να γυρίσουν την πλάτη στις παρατάξεις που σκοπό έχουν την συνέχιση της πολιτικής που εξαθλιώνει τον λαό μας.

Να βγάλει συμπεράσματα από την πείρα του και να ενισχύσει στις 8 Οκτώβρη, όλα τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους και την Περιφέρεια Σερρών.


Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αμφίπολης με επικεφαλής την Άντσιου Άννα, στη Νέα Ζίχνη με την Μπρούντζιου Ζωή, τη Βισαλτία με τον Τσομετζίδη Παναγίωτη, τη Σιντική με την Ιωαννίδου Μαρία, τον Εμ. Παππά με τον Νικητόπουλο Στέργιο, τις Σέρρες με επικεφαλή την Τούσκα Ελένη.


Για Δημάρχους δίπλα στο λαό, που προστατεύουν τα λαϊκά δικαιώματα και τις κατακτήσεις και λύνουν τα προβλήματα, που παλεύουν συλλογικά μαζί με τους Δημότες για την αναβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Που θα είναι «κόντρα» στα κοστολογημένα τους προγράμματα και τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς της φτώχειας.


Χωρίς κρυφούς «ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ» , έντιμα και αταλάντευτα!

Άννα Άντζιου: Η ώρα των …μεγάλων λόγων, και η ώρα των …τίποτα έργων!

Δήμος Αμφίπολης: Αναντιστοιχία λόγων και έργων για τον Στέργιο Φραστανλή!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Μικρός μαχητής επτά ετών νικάει τον καρκίνο μετά από 1095 χημειοθεραπείες

Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο ο 7χρονος Johnny, μίλησε πρόσφατα ο πατέρας του Criss Angel περιγράφοντας τη μάχη με τις...

Νίκος Γαλανός: «Είμαι ο τελευταίος εν ζωή ζεν πρεμιέ»

«Η ομορφιά δεν έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση αλλά με αυτό που εκπέμπει ένας άνθρωπος, δηλαδή αυτό που πηγάζει από την ψυχή του»...

ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη – Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο

Ο Κασσελάκης της πρότεινε να αναλάβει όποια θέση θέλει αλλά αυτή επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους λέγοντας πως μετά από δύο χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει...

Τραγανά στικ από χαλούμι, με πικάντικο ντιπ ντομάτας

Αυτά τα κρατσανιστά στικ από το αγαπημένο μας κυπριακό τυρί, το χαλούμι, απογειώνονται με τη σπιτική σάλτσα ντομάτας. Είναι ιδανικό ορεκτικό για μια φιλική...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

ΤΙΜΕ: Έλληνας επιστήμονας στη λίστα του περιοδικού με τους 100 ανθρώπους που θα αλλάξουν τον κόσμο

Ο δρ Ανδρέας Φλουρής συμπεριλήφθηκε στη λίστα ως αναγνώριση της συνεισφοράς του στους τομείς της φυσιολογίας, της περιβαλλοντικής υγείας και της βιωσιμότητας Σε μια αξιοσημείωτη...

Το τέλειο πρωινό: Σάντουιτς με αυγόφετες

Οι αυγοφέτες των παιδικών μας χρόνων γίνονται χορταστικό σάντουιτς με ό,τι υλικό βρίσκεται στο ψυγείο μας. Το καλύτερο πρωινό για το σχολείο με αυγόφετες! Υλικά Μερίδες: 4-5 Για...

Ιταλός άφησε πριν 10 χρόνια γράμμα στην οικογένειά του ότι έβαλε τέλος στη ζωή του αλλά τελικά ζούσε στην Πάτρα

«Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του – Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει...

Συνέχισε να διαβάζεις