Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Δεν επιτρέπεται η κολύμβηση στις εκβολές του Στρυμόνα: Χρειάζεται ο Δήμος Αμφίπολης να τοποθετήσει πινακίδες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου επιτρέπεται η κολύμβηση σε όλες τις ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών πλην της περιοχής όπου εκβάλλει ο ποταμός Στρυμόνας!

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Δήμος Αμφίπολης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Σερρών και το Λιμεναρχείο Σταυρού Θεσσαλονίκης, επιβάλλεται να τοποθετήσει πινακίδες που να οριοθετούν και να απαγορεύουν την κολύμβηση στον συγκεκριμένο χώρο.

Επιπλέον, ο Δήμος Αμφίπολης πρέπει να τοποθετήσει κάδους συλλογής απορριμμάτων, καθώς επίσης να αναλάβει και την ευθύνη της καθαριότητας των ακτών.

Το μόνο φυσικά που δεν μας λέει ο κ. Σπυρόπουλος είναι μέχρι πότε θα πρέπει να τα κάνει ο Δήμος, για να δούμε αν φέτος θα τα προλάβει ο Φραστανλής

Γιατί ούτε γαλάζια σημαία είδαμε προσλήψεις ναυαγοσώστη, ούτε φυσικά καμία δαπάνη για κάδους και …καθαριότητα

Φυσικά η μόνιμη επωδός των επιχειρημάτων του είναι πως για όλα φταίνε οι πρωην και οι επόμενοι!

Ποτέ όμως ο ίδιος …

Κρίνοντας βέβαια εκ του αποτελέσματος διαπιστώνουμε πως τουλάχιστον ως προς το προεκλογικό του πρόγραμμα δεν κατάφερε να υλοποιήσει καμιά από τις υποσχέσεις του!

Αν μη τι άλλο κατάφερε ένα μοναδικό …ρεκόρ!

Αναρωτιέμαι ποιο είναι το πρόστιμο που θα επιβληθεί στο Δήμο Αμφίπολης σε περίπτωση μη υλοποίησης και μη συμμόρφωσης της απόφασης κ. Σπυρόπουλε;

Για να έχουν γνώση οι …φύλακες!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version