Ντέβα Κασέλ – Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι δεν έχει ανάγκη από μακιγιάζ

Ακόμη είναι πολύ μικρή για να μπούμε σε συγκρίσεις με τη θεά μητέρα της, όμως η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντεβά, εξελίσσεται σε πραγματική καλλονή.

Το 17χρονο κορίτσι έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Πράγμα που δεν ξαφνιάζει κανέναν αφού έχει κληρονομήσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της.

Ειδικά το πρόσωπό της, με όλη τη μεσογειακή ζεστασιά της μητέρας της, κερδίζει τις εντυπώσεις και της έχει εξασφαλίσει ήδη πολύ σημαντικές καμπάνιες.

Η Ντεβά Κασέλ, αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση χωρίς ίχνος μακιγιάζ – που όλοι ξέραμε ήδη ότι δεν το χρειαζόταν, αλλά σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό για μια έφηβη, όσο εξωπραγματικά όμορφη και αν είναι.

Το κοινό, φυσικά την αποθέωσε. Αν και αξίζει να σημειωθεί ότι όσο διάσημο κι αν είναι ένα κορίτσι 17 ετών, καλό είναι να μην ξεχνάμε την ανηλικότητά του, ακόμη κι όταν αφήνουμε απλώς ένα σχόλιο στο Instagram.

Η λεζάντα της Ντεβά στη φωτογραφία ήταν λιτή, αφού απλώς ανέφερε στα γαλλικά πως το look της είναι «φυσικό».

Από την πλευρά μας, για πρώτη φορά παρατηρήσαμε ότι έχει και ορισμένα στοιχεία του (ακόμη και σήμερα πάρα πολύ σέξι) μπαμπά της.

Δείτε την ανάρτηση:

Η Ντεβά είναι η μεγαλύτερη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, ενώ έχει και μια μικρότερη αδερφή, τη Λεονί, που μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της.

Πάντως, όπου και να έμοιαζαν οι δυο αδερφές θα ήταν ευνοημένες, αφού οι γονείς τους (που σήμερα είναι χωρισμένοι) ήταν ένα από τα πιο σέξι ζευγάρια που έχουν υπάρξει ποτέ σε αυτό τον πλανήτη.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη πάντα.