Σάλος με βίντεο ζευγαριού που κάνει σεξ μέσα σε όχημα του ΟΗΕ

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με τις ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού μέσα σε επίσημο όχημα των Ηνωμένων Εθνών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Το βίντεο διάρκειας 18 δευτερολέπτων δείχνει μια γυναίκα με κόκκινο φόρεμα πάνω σε έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα ενός λευκού οχήματος με τα διακριτικά των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο είναι εν κινήσει σε πολυσύχναστο δρόμο του Τελ Αβίβ. 

Ο ΟΗΕ είπε ότι ερευνά το περιστατικό και η ταυτοποίηση των ατόμων που εμφανίζονται στο βίντεο είναι “θέμα χρόνου”.

 Τα άτομα που εμπλέκονται πιστεύεται ότι είναι μέλη του προσωπικού μιας ειρηνευτικής αποστολής στο Ισραήλ.

Ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του ζευγαριού ως «απεχθή». 

«Τέτοιου είδους συμπεριφορά αντίκειται σε ό,τι πρεσβεύουμε και εργαζόμαστε να πετύχουμε στο πλαίσιο της καταπολέμησης των παραβάσεων από το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών» τόνισε ο Dujarric στο BBC. 

Όταν ρωτήθηκε αν η σεξουαλική πράξη ήταν συναινετική ή περιελάμβανε πληρωμή, ο εκπρόσωπος του Οργανισμού είπε ερευνάται.

Τα Ηνωμένα Έθνη τηρούν αυστηρή πολιτική στην περίπτωση σεξουαλικών παραπτωμάτων από τα μέλη του – που αν αποδειχτούν πως παραβίασαν το πρωτόκολλο, βρίσκονται ενώπιον πειθαρχικών ποινών, επαναπατρισμού ή ακόμα και παύσης από ειρηνευτικές αποστολές, ενώ εναπόκειται στη δικαιοδοσία των χωρών τους αν προχωρήσουν περαιτέρω σε νομικές ή πειθαρχικές ενέργειες εναντίον τους. 

Διαβάστε επίσης για τον Τραμπ: