Το video που έγινε viral λόγω του παγετού στην Αμερική

Η εικόνα μιλάει από μόνη της

Ο παγετός στην Αμερική έκανε ξανά viral ένα βίντεο που δεν έχει καν γυριστεί στην ίδια ήπειρο αλλά είναι εντυπωσιακό γιατί αποκαλύπτει τι μπορεί να συμβεί σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Tο βίντεο απεικονίζει έναν Ρώσο να περπατάει πάνω με τα πόδια στη λίμνη Baikal στη Σιβηρία, την πιο βαθιά κατεψυγμένη λίμνη στον κόσμο. Αυτό που κάνει το βίντεο ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι ο πάγος είναι τόσο καθαρός λες και είναι γυαλί και κάποιος μπορεί να δει από κάτω τον πάτο της λίμνης πεντακάθαρα.

»Ένιωσα σαν να στέκομαι στο νερό ή να περπατάω σε ένα πολύ εύθραυστο ποτήρι από γυαλί. Παρ ‘όλα αυτά, ήξερα ότι είναι ασφαλές καθώς το πάχος του πάγου είναι περίπου 15 εκατοστά» » Μπορούσα να δω όλο το κάτω μέρος της λίμνης τις πέτρες ακόμα και τα ψάρια »

Το βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό αφού μπορούμε να δούμε πεντακάθαρα τα χρωματιστά βότσαλα και μετά την βλάστηση βαθέων υδάτων ενώ η επιφάνεια είναι εξίσου λεία σαν γυαλί.

Και εάν αναρωτιέστε πόσο βαθιά είναι η λίμνη Baikal, είναι 1.642 μέτρα…βέβαια ένα ταξίδι στον πυθμένα θα σήμαινε και το τέλος ακόμα και την πιο ζεστή μέρα πόσο μάλλον στον παγωμένο χειμώνα της Σιβηρίας.

Δείτε το video:

https://rumble.com/v70ql7-russian-man-films-mesmerising-walk-across-worlds-deepest-frozen-lake.html

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here