Ο Τραμπ εμφανίστηκε μακιγιαρισμένος και δήλωσε ότι ήταν «ευλογία από τον Θεό» που νόσησε με… κορονοϊό!

«Ευλογία από τον Θεό» χαρακτήρισε τον κορονοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ, που εμφανίστηκε με βαρύ μακιγιάζ, στο πρώτο του βίντεο αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τη μόλυνσή του από τον κορονοϊό «μια ευλογία από τον Θεό», χάρη στην οποία δοκίμασε πειραματικές θεραπείες, τις οποίες δεσμεύθηκε ότι θα διαθέσει δωρεάν για όλους τους Αμερικανούς.

«Πιστεύω ότι ήταν μια ευλογία από τον Θεό που μολύνθηκα. Ήταν μια κρυφή ευλογία» είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ και είπε ότι το πειραματικό κοκτέιλ της Regeneron του επέτρεψε να δει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό είναι. «Θέλω να προσφέρω σε εσάς αυτά (τα φάρμακα) που πήρα εγώ. Και θα τα κάνω δωρεάν», τόνισε.

Το μήνυμά του μεταδόθηκε μετά τις διαβεβαιώσεις του Λευκού Οίκου ότι ο 74χρονος πρόεδρος επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο χθες, Τετάρτη και αφού ο γιατρός του, Σον Κόνλεϊ, επεσήμανε ότι ο Τραμπ δεν έχει συμπτώματα covid-19 εδώ και 24 ώρες.

Έτοιμος να επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία

Παρά την ασθένειά του ο Τραμπ προσπαθεί να βρει τρόπους να μεταφέρει το προεκλογικό του μήνυμα και να μειώσει το προβάδισμα που έχει ο αντίπαλός του για τις προεδρικές εκλογές Τζο Μπάιντεν σε πολιτείες-κλειδιά και το χθεσινό του μήνυμα φαίνεται να εξυπηρετούσε αυτό τον σκοπό.

Σύμφωνα με τους συμβούλους του Αμερικανού προέδρου, ο Τραμπ εξετάζει να απευθυνθεί στους πιο ηλικιωμένους ψηφοφόρους σήμερα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει κανονικά το δεύτερο debate με τον Τζο Μπάιντεν, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 15 Οκτωβρίου, όμως ο αντίπαλός του είχε δηλώσει την Τρίτη ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει αν ο Τραμπ δεν βρεθεί αρνητικός στην covid-19.

Διαβάστε επίσης για το κλείσιμο της δεύτερης μεγαλύτερης αλυσίδας κινηματογράφων στον κόσμο: