Νέα Υόρκη: Ο βοηθός του είναι ο δολοφόνος του 33χρονου εκατομμυριούχου – Γιατί τον σκότωσε

Στον 21χρονο θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και για άλλα αδικήματα – Ποιοι λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαια δολοφονία

Συνελήφθη ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας του 33χρονου επιχειρηματία Φαχίμ Σάλεχ στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρεται στους New York Times, ο δράστης είναι ο προσωπικός βοηθός του θύματος.

Ο 21χρονος Tyrese Devon Haspil φαίρεται ότι αρχικά χτύπησε με taser τον 33χρονο για να τον εξουδετερώσει και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε αρκετές φορές στην καρδιά πριν να ξεκινήσει τον διαμελισμό της άψυχης σορού του.

Τον 33χρονο βρήκε νεκρό η αδερφή του στο υπερπολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν το απόγευμα της Τρίτης.

Η αδερφή του βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς μέλη του σώματος του αδερφού της ήταν μέσα σε πλαστικές σακούλες και λίγο πιο δίπλα ήταν ένα ηλεκτρικό πριόνι!

Στον 21χρονο θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και για άλλα αδικήματα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι όλα έγιναν γιατί ο 33χρονος Σάλεχ ανακάλυψε ότι ο βοηθός του του είχε κλέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Μάλιστα είχαν κάνει συμφωνία για να μην τον καταγγείλει στις αρχές να του τα επιστρέψει σε δόσεις.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία έγινε την Δευτέρα, μια ημέρα πριν ανακαλυφθεί το πτώμα και ότι ο δολοφόνος επέστρεψε την επομένη και διαμέλισε το σώμα του θύματος και καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν πρόλαβε να εξαφανίσει το πτώμα.

Διαβάστε επίσης για την παρέα αγοριών βίασε πεντάχρονο αγοράκι σε παραλία: