Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Από τη ΚΡΙΚΡΙ στο Κοινωνικό Συσσίτιο Δωρεά 5.000 λίτρων γάλακτος

Ο Δήμος Σερρών και η σερραϊκή βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ συνεχίζουν τη συνεργασία τους και το 2023 για τη στήριξη των πιο ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας μας.

Δωρεά 5.000 λίτρων γάλακτος το 2023

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων η ΚΡΙ ΚΡΙ θα παρέχει δωρεάν 5.000 λίτρα γάλακτος για όλο το 2023 για την ενίσχυση των ωφελούμενων της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Σερρών.

Η συνέχιση της συνεργασίας ανακοινώθηκε κατά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Σερρών την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας Σωτηρίας Πάνου και της Υπεύθυνης Εταιρικής Επικοινωνίας της ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Χριστιάνας Τσολάκη.

Από τον θεσμό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2022» Βράβευση στη Κρι Κρι


Στην κατηγορία «Εξωστρέφεια» των βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2022» διακρίθηκε η Κρι Κρι κατά την 8η τελετή απονομής του θεσμού βράβευσης ελληνικών επιχειρήσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

BARAT


Η διάκριση αυτή έρχεται ως ανταμοιβή της συνεχώς αναπτυσσόμενης εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας, αλλά και των εξαιρετικών επιδόσεων σε μια σειρά κριτηρίων εξωστρέφειας.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό συμμετοχής των εξαγωγών στον συνολικό κύκλο εργασιών της Κρι Κρι παρουσιάζει σημαντική και συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με τη φετινή χρονιά να φτάνει το 50% του συνολικού τζίρου της εταιρείας.


Ακόμη, σχεδόν το 90% της εξαγωγικής δράσης της Κρι Κρι αφορά το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, συνεπώς η ελληνικότητα προσδίδει 100% προστιθέμενη αξία στο προϊόν.

«KRI KRI – My Authentic Greek yogurt»

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η ελληνικότητα αποτελεί το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Κρι Κρι αποτελεί το γεγονός ότι το brand στο εξωτερικό είναι το «KRI KRI – My Authentic Greek yogurt», ενώ το εταιρικό slogan είναι το “The art of the authentic Greek flavor”.


Αντίστοιχα, το παγωτό διαγράφει αξιοσημείωτη επιτυχία με την κατηγορία Greek Frozen Yogurt, κατά την παραγωγή του οποίου χρησιμοποιείται 100% αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι με 2% λιπαρά.

Το 2021, το 38% του τζίρου παγωτού των εξαγωγών προήλθε από το Greek Frozen Yogurt, υπογραμμίζοντας τη δυναμική της κατηγορίας αυτής και τη στρατηγική της σημασία για τις εξαγωγές της Κρι Κρι.


Ο αριθμός των διεθνών αγορών της Κρι Κρι κατά την τελευταία τριετία όλο και αυξάνεται φτάνοντας πλέον τις 40 χώρες.


Στο επίκεντρο όλων των παραπάνω βρίσκεται το όραμα της Κρι Κρι να προβάλλει τη διατροφική κληρονομιά της Ελλάδας παγκοσμίως, προωθώντας, κυρίως, την αξία του ελληνικού γιαουρτιού σε ολοένα και περισσότερες αγορές.

Πέρα από την προώθηση των επώνυμων προϊόντων Κρι Κρι, στρατηγικής σημασίας είναι και η ανάπτυξη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για τις μεγαλύτερες αλυσίδες του εξωτερικού, που χαίρουν της πλήρους αναγνώρισης και εμπιστοσύνης των καταναλωτών παγκοσμίως.

Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, η ελληνικότητα της συνταγής, που εμπεριέχεται στην ίδια την ονομασία τους προϊόντος, παραμένει η βασική παράμετρος που προσδίδει προστιθέμενη αξία.

Συνεπώς, αυτομάτως αποτελεί ακόμη ένα κανάλι διείσδυσης και προβολής του ελληνικού γιαουρτιού σε όλον τον κόσμο.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version