Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Θεόφιλος Λεονταρίδης: Πληρώνονται οι Σερραίοι αγρότες

leontaridis e vima
leontaridis e vima
Μοιράσου το...

Σήμερα οι πληρωμές σε αγρότες για ζημιές του 2022 ενώ Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές σε ορισμένες κατηγορίες κτηνοτρόφων που έμειναν εκτός για ζωοτροφές αναφέρει ο βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Πληρώνονται σήμερα, οι αγρότες που υπέστησαν από τις βροχοπτώσεις και τους παγετούς της άνοιξης του 2022 για τη θεομηνία (ανεμοθύελλα, χαλαζόπτωση του Ιουνίου 2022.

Οι συνολικές ζημιές με τις προκαταβολές (βαμβάκι) που δόθηκαν αγγίζουν τα 10 εκ. € ( στο σύνολο τους , τα νυν και τα επόμενα).

fani toti

Απομένουν κάποιες λίγες περιπτώσεις ζημιών που δεν πρόλαβαν έγκαιρα να πάνε τα πορίσματα και θα πληρωθούν τον επόμενο μήνα.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα πληρωθούν και οι κτηνοτρόφοι για τις ζωοτροφές που έμειναν εκτός ενίσχυσης είτε λόγω πολλαπλής συμμόρφωσης, (ενώτια), είτε ως νεοεισερχόμενοι.

Με τις επιτόπιες συναντήσεις με τους καλλιεργητές , τις συνεχείς παρεμβάσεις, που έκανα ως όφειλα , στη Βουλή, με τις συναντήσεις και συζητήσεις , με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά, με τον  πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο και με τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ , πιστώθηκαν σήμερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι αποζημιώσεις .

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ (γεωπόνους, προϊσταμένη) , για τον τιτάνιο αγώνα , που έδωσαν για να αποζημιωθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι , για τις ζημιές που υπέστησαν, όπως επίσης τον Υπουργό Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο.

Για τα ανταλλάξιμα που διεκδικούνται από το Δημόσιο: Οριστική και δίκαιη λύση

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version