Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Θανάσης Μαλλιαράς: Περήφανοι για τις γυναίκες επιχειρηματίες που διαπρέπουν στις Σέρρες

malliaras-panou-ginaikes-topou-mas
Μοιράσου το...

Τις επιτυχημένες επιχειρηματίες Μαρία Αναστασιάδου (FIBRAN) και Αναστασία Χαραλαμπίδου (Οπωροπωλείο Άη-Γιώργης) βράβευσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στις «Γυναίκες του τόπου μας».


Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Σερρών, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων και το Επιμελητήριο Σερρών, προκειμένου να τιμηθούν γυναίκες που διαπρέπουν σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.


«Η σημερινή εκδήλωση είναι ξεχωριστή καθώς είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, που αγαπάμε και θαυμάζουμε όλοι.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως οι γυναίκες μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία σε τόσους πολλούς ρόλους.

PANAGIOTIS SPIROPOULOS

Ως Επιμελητήριο είμαστε περήφανοι που έχουμε γυναίκες που διαπρέπουν στον επιχειρηματικό στίβου και σήμερα βραβεύουμε δύο από αυτές, τις κυρίες Αναστασιάδου και Χαραλαμπίδου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε αυτές τις γυναίκες για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά και την επιτυχία που σημειώνουν , και εύχομαι πραγματικά να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους ακόμη περισσότερες , γιατί η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλές γυναίκες που τα έχουν καταφέρει περίφημα στο επιχειρείν.

Να συγχαρώ και τις άλλες τέσσερις κυρίες που βραβεύονται σήμερα, τη Μαρία Λίγκα, την Άννα Κουτσουρλιώτου, τη Λίλα Θεοδωρίδου και τη Σουλτάνα Λαμπροπούλου και να πω ότι ως Επιμελητήριο είμαστε πάντα δίπλα σε όλες τις γυναίκες και είμαστε έτοιμοι να τις υποστηρίξουμε όπως μπορούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Σωτηρία Πάνου: Πλούσιος ο τόπος μας σε γυναίκες που κατάφεραν να τετραγωνίσουν τον κύκλο

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Σερρών, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων και το Επιμελητήριο Ν.Σερρών με συνδιοργάνωση τίμησαν την ιστορία γυναικών του τόπου μας ,οι οποίες με αυταπάρνηση αφοσιώθηκαν στην υπόθεση της γυναικείας χειραφέτησης και καταξιώθηκαν σε διάφορους κοινωνικούς τομείς:

Στο επιχειρείν,στην οικονομία, στην επιστήμη, στον εθελοντισμό, στον αγροτικό-επιχειρηματικό τομέα…

Πλούσιος ο τόπος μας σε γυναίκες που κατάφεραν να τετραγωνίσουν τον κύκλο και να ανταποκριθούν επιτυχώς σε πολλαπλούς και απαιτητικούς ρόλους!

6 γυναίκες λοιπόν ως σύμβολα που αναδεικνύουν τη γυναικεία προσωπικότητα (εκ των οποίων δύο προτάθηκαν από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και 4 από τη Δ.ΕΠ.ΙΣ.),ξεδίπλωσαν το προσωπικό τους βίωμα στον καθημερινό αγώνα που δινουν…

Ευχαριστούμε τα μέλη της Δ.ΕΠ.ΙΣ. ,τον Πρόεδρο Θανάση Μαλλιαρά , το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών για την άριστη συνεργασία.

Οι Κυρίες Μαρία Αναστασιάδου, Χαραλαμπίδου Αναστασία, Άννα Κουτσουρλιώτου,Λίλα Θεοδωρίδου, Λίγκα Μαρία, Σουλτάνα Λαμπροπούλου, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για όλους μας..

Και έπεται συνέχεια με την υιοθέτηση ετήσιας “γιορτής” για την ανάδειξη της γυναικείας προσωπικότητας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν, καθώς και τον βουλευτή Θεόφιλο Λεονταρίδη και τους εκπροσώπους των βουλευτών, των κυρίων Καραμανλή,Χατζηβασιλείου, Αβραμάκη ,την Πρόεδρο της Εμμέλειας Δουκαίνη Ζαπριάνου ,την Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Άννα Κωστοπούλου, την Πρόεδρο Μαρία θεοδωρίδου και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού.

Επιμελητήριο Σερρών: Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η FOODEXPO 2023

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version