06/12/2023
9.3 C
Serres

Μιχάλης Τζελέπης: Είμαι παρών δίπλα στους συμπολίτες μας!

Το όνομά του Μιχάλη Τζελέπη συνδέθηκε με το ΠΑΣΟΚ και τον αγροτικό κόσμο στις Σέρρες, αποτελώντας ακόμα και στα χρόνια των μνημονίων μια ιδανική λύση για κυβερνητική αξιοποίηση.


Ο ίδιος παραμένει η πρώτη αξιόπιστη λύση για το ΠΑΣΟΚ, μιας και στα δύσκολα, δεν επέλεξε να εξασφαλίσει την προσωπική πολιτική του επιβίωση, παρά επέλεξε τα δύσκολα από τα «εύκολα» και τα «βολικά», τιμώντας την επιλογή των συμπολιτών μας, μέχρι τέλους και με …κόστος!


Διεκδικεί την ψήφο των Σερραίων πιστεύοντας πως το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη κεντροαριστερή πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο και αγωνίζεται για να μπορέσει η αγροτιά να μπορεί να σηκώσει ξανά το βλέμμα ψηλά.

Μιχάλης Τζελέπης: Ψήφος Ευθύνης με ισχυρό αποτύπωμα

Ο Μιχάλης Τζελέπης ζητά επιτακτικά οι Σέρρες να υπαχθούν ως Νομός σε καθεστώς Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, όπως ακριβώς γίνεται χρόνια τώρα στους Νομούς της Θράκης και φυσικά επιμένει στην άμεση αξιοποίηση των να πέντε γεωθερμικών πεδίων του Νομού μας.Τέλος υπόσχεται να είναι πάντα παρόν, με στόχο την μετατροπή του Νομού μας σε τόπο φιλόξενο για τους νέους, τα όνειρα και τις προοπτικές τους.


ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ: Κύριε Τζελέπη η πρώτη σας παρουσία στο κοινοβούλιο συνδέθηκε με τα χρόνια των μνημονίων.

Πως βιώσατε την δύσκολη εκείνη περίοδο και πως καταφέρατε να επιβιώστε πολιτικά και πάνω από όλα ανθρώπινα;Μιχάλης Τζελέπης: Όντως, έτσι είναι.

Η είσοδός μου στην Βουλή, συνέπεσε χρονικά με την πιο σκληρή πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά εποχή που βιώσαμε κατά την εποχή της μεταπολίτευσης.

Από την αρχή κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μοιραία διλήμματα που ουσιαστικά θα άλλαζαν το μέλλον της χώρας, έτσι όπως την ξέραμε ως τότε.

Αναγκασθήκαμε να πάρουμε σκληρές αποφάσεις, καθώς βλέπαμε μπροστά μας τον Αρμαγεδδώνα που ερχόταν.Ποτέ δεν ήταν εύκολο, κάποιες στιγμές ήταν αβάσταχτο.

Οι «Σειρήνες» της «άνω και κάτω πλατείας» ήταν εκκωφαντικές.


Τι πιο «βολικό» να αφήσουμε σε άλλους το βάρος της απόφασης και να μετακομίσουμε προς πιο «εύκρατα πολιτικά κλίματα», όπως έκαναν πολλοί ριψάσπιδες και εξασφάλισαν την προσωπική τους πολιτική επιβίωση.

Τα «εύκολα» και τα «βολικά» δεν ήταν όμως ποτέ για εμένα.

Δεν έχω μάθει έτσι.

Έχω μάθει να τιμώ την επιλογή των συμπολιτών μου, μέχρι τέλους, με όποιο κόστος.

Σε ανθρώπινο επίπεδο, δεν θα ήθελα να μιλήσω.

Όταν δεν είσαι κατ επάγγελμα πολιτικός, μέλος τζακιών, ομάδων και τάσεων, όταν είσαι βουλευτής επαρχίας και ξέρεις πως ότι ψηφίσεις στην Βουλή, θα το δεις στα μάτια των παιδιών σου, των γονιών σου, της γυναίκας, των φίλων σου, των πολιτικών σου συμπαραστατών που θα είναι εκεί στο γραφείο σου το Σάββατο το πρωί που θα φτάσεις στις Σέρρες, καταλαβαίνετε ότι το φορτίο είναι τεράστιο.

Ε.Β.: Παρότι για πολλά χρόνια εκλέγεστε πρώτος και με διαφορά στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, το εκλογικό σύστημα δεν έδωσε στο ΠΑΣΟΚ σε εσάς την δυνατότητα να μας εκπροσωπήσετε στην Ελληνική Βουλή.

Τι πιστεύεται πως θα αλλάξει σε αυτές τις εκλογές;

Μιχάλης Τζελέπης: Δυστυχώς είμαστε «έρμαια» του εκάστοτε εκλογικού νόμου.

Μπορεί να είσαι πρώτος, και να εκλεγεί συνάδελφος βουλευτής, από άλλο πολιτικό χώρο, με το ¼ των δικών σου ψήφων, γιατί «έτσι είναι το σύστημα».

Το γνωρίζω και δίνω κάθε φορά τον αγώνα μου με αυτά τα δεδομένα.

Γιατί για μένα είναι προσωπικό στοίχημα, να εκπροσωπείται η Σέρρες στο Κοινοβούλιο από σοσιαλιστή Βουλευτή. Είναι πρώταγμα η εκπροσώπηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις Σέρρες.

Είναι μείζονος σημασίας οι κεντροαριστεροί πολίτες του τόπου να χουν εκπρόσωπό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ε.Β.: Δυστυχώς ο νομός μας βρίσκεται στο βάθος τόσο της απασχόλησης, όσο και του εισοδήματος σε όλη την χώρα.

Μετά από τρία μνημόνια, ακόμα αναζητούμε την ανάπτυξη. Τι πρέπει να αλλάξει έτσι ώστε να τα καταφέρουμε;

Μιχάλης Τζελέπης: Το Ταμείο Ανάκαμψης αποτελεί μία ευκαιρία, που δεν πρέπει να χαθεί και για το Νομό Σερρών.

Σε γενικότερες γραμμές, ας μην λησμονούμε ότι παραδοσιακά, το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα, που πίστεψε ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλουργήσει.

Αυτή είναι μια μοναδική παρακαταθήκη που έχει ακουμπήσει την Ελληνίδα και τον Έλληνα βαθιά: ότι είμαστε στην πλευρά των πολλών και όχι των λίγων και εκλεκτών. 

Αυτός πρέπει να είναι ο κοινός μας παρονομαστής και έτσι θα πορευτούμε στην επόμενη μέρα. Πιο συγκεκριμένα, για το Νομό Σερρών προτεραιότητά μου είναι πάντοτε η νέα γενιά, οι Σέρρες του αύριο.

Οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, στους οποίους θα δώσουμε μία μέρα τη σκυτάλη.

Δυστυχώς, σήμερα, οι προκλήσεις και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι πολλά.


Οι νέοι και οι νέες μας ζουν σε συνθήκες οικονομικής, εργασιακής και κοινωνικής ανασφάλειας.

Είναι η γενιά που ξεκινά τη ζωή της σε συνθήκες χειρότερες από αυτές που παρέλαβε η δική μας.


Στόχος δικός μου είναι η μετατροπή των Σερρών σε τόπο φιλόξενο για τους νέους, τα όνειρα και τις προοπτικές τους, επαγγελματικές και προσωπικές.

Ένα τόπο, όπου θα μπορούν και θα θέλουν να επιστρέψουν ή να παραμείνουν μετά τις σπουδές τους για να εργαστούν, να δημιουργήσουν και να χτίσουν τη δική τους ζωή.

Είναι ζωτικής σημασίας οι Σέρρες να υπαχθούν ως Νομός σε καθεστώς Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, όπως ακριβώς γίνεται χρόνια τώρα και στους Νομούς της Θράκης.


Κι από το βήμα που εσείς μου δίνετε τώρα μεταξύ άλλων προτείνω τα εξής σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή :

  • τη Μείωση του Συντελεστή του Φόρου των Επιχειρήσεων του Νομού μας,
  • τη Μείωση των Ασφαλιστικών Εισφορών των Επιχειρήσεων του Νομού μας,
  • την παροχή αξιόλογων και θελκτικών κινήτρων σε κάθε Νεοφυή Επιχείρηση του Νομού Σερρών,
  • την Κατάργηση του Τέλους Επιτηδεύματος
  • και τη λήψη γενναίας απόφασης για ευκολότερο τα ταχύτερο Τραπεζικό Δανεισμό.
  • Και βέβαια να μην λησμονούμε το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχουν οι Σέρρες με τη Γεωθερμία.

Ο Νομός Σερρών είναι ευνοημένος σε αυτό το επίπεδο. Μόνο στο Νομό Σερρών υπάρχουν πέντε Γεωθερμικά Πεδία.

Ωστόσο, δεν υπήρξε καμιά αποφασιστική βούληση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα.

Το δίχως άλλο, η αξιοποίηση της Γεωθερμίας θα μπορούσε να φέρει ανάπτυξη στον τόπο μας.

Ε.Β.: Τι έχει να περιμένει ο Σερραίος πολίτης από εσάς στα επόμενα χρόνια;

Θεωρείται ότι ανταποκριθήκατε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας όλα τα προηγούμενα χρόνια;


Μιχάλης Τζελέπης: Όσα χρόνια ασχολούμαι με την κεντρική πολιτική σκηνή, ένα πράγμα μου ζητούσαν πάντα οι συμπολίτες μας:

Να είμαι παρών, δίπλα τους, με ανοιχτές τις πόρτες, και πρόθυμος να τους ακούσω. Αυτό νομίζω το πέτυχα.

Ουδέποτε εξαφανίσθηκα.

Ήξεραν οι συμπολίτες μας που να με βρουν και ότι θα δώσω μάχη για να λύσω το όποιο πρόβλημά τους. Και νομίζω ότι γι αυτό εξακολουθούν να με τιμούν με την ψήφο τους.

Ε.Β.: Το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά ξεπέρασε εκλογικά το ΠΑΣΟΚ.

Έκτοτε καταφέρνει να οδηγεί την κούρσα των εξελίξεων χωρίς ποτέ να καταφέρει να εκλέξει ούτε καν δεύτερο βουλευτή.

Ποιο θεωρείται πως είναι το μέλλον της κεντροαριστεράς στο τόπο μας;


Μιχάλης Τζελέπης: Το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πλέον καταρρεύσει.

Το «ηθικό πλεονέκτημα» και η ψεύτικη «αριστεροσύνη» που «πούλησαν», πλέον έχει γίνει κατανοητό ότι ήταν απλά «ταμπέλες» υφαρπαγής ψήφων και καπήλευσης εξουσίας.

Τα βάρος των σκανδάλων που ακόμη ζέχνουν, το συνονθύλευμα ετερόκλητων στοιχείων και προσώπων, συνήθως με μοναδικό σκοπό των έλεγχο των «αρμών» του κράτους, οι ψεύτικες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και τα «πειράματα» στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, τα οποία είχαν και ολέθριες συνέπειες ακόμη και σε εθνικό επίπεδο, δεν γίνονται πια ανεκτά.

Δεν είναι κεντροαριστερά αυτό.

Την πραγματική Κεντροαριστερά, όπως μόνο το ΠΑ.Σ.Ο.Κ. την γνωρίζει καθώς είναι στο dna του, επιθυμούμε όπως κάνουμε πλέον ηγεμονεύουσα τάση πρώτα στην κοινωνία και μετά στο Κοινοβούλιο.

Ε.Β.: Πόσο εύκολη θεωρείται ότι είναι η όποια «αλλαγή» με την σημερινή πολιτική και κυρίως οικονομική κατάσταση;

Κατά πόσο το ΠΑΣΟΚ  μπορεί να σπάσει τους μηχανισμούς που προκαλούν αδράνειες και εμποδίζουν τις θετικές δράσεις, αλλά και να δώσει διεξόδους στους Σερραίους αγρότες;

Μιχάλης Τζελέπης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο. Μπορούμε και θα είμαστε ο καταλύτης στις πολιτικές εξελίξεις στον τόπο.

Για το λόγο αυτό ζητάμε ισχυρή εντολή.

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τον τρόπο που κυβερνάται η χώρα τα τελευταία χρόνια.

Γνωρίζουν όλοι καλά ότι η προσπάθειά μου στην επίλυση προβλημάτων αλλά και στην κατάθεση προτάσεων είναι συνεχόμενη στον τομέα του Πρωτογενούς Τομέα, που για εμένα είναι βασικό θέμα στη ατζέντα μου, θεωρώντας ότι είναι η δική μας βιομηχανία, που πρέπει να την αναπτύξουμε και να την πάμε ένα βήμα πιο μακριά.

Προσωπικά, γνωρίζω βαθιά τον αγροτικό κόσμο στο Νομό Σερρών.

Καθημερινά στο γραφείο μου συνομιλώ με τους παραγωγούς, βλέπω στα μάτια τους την αγωνία και τους υποστηρίζω επιστάμενα, υπεύθυνα και διαχρονικά.


Η αύξηση της τιμής της ενέργειας έχει δημιουργήσει ένα τσουνάμι, το οποίο επηρεάζει πάρα πολύ το κόστος παραγωγής. Πρέπει άμεσα να γίνουν παρεμβάσεις, διότι ο αγροδιατροφικός τομέας άντεξε την περιπέτεια της πολύ μεγάλης οικονομικής κρίσης και μάλιστα δημιουργήθηκαν δομές εξωστρέφειας, αυξήθηκαν οι εξαγωγές.


Βέβαια παραμένει το εμπορικό έλλειμμα, το οποίο μπορεί να αυξηθεί, εάν σήμερα δεν καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τον πρωτογενή τομέα και δεν τον θωρακίσουμε από αυτήν την οικονομική κρίση που αφορά την ενέργεια.

Οπότε πρέπει να γίνουν κάποιες στοχευμένες παρεμβάσεις.


Γιατί είναι ο τομέας της Οικονομίας που μπορεί να παράξει πλούτο σε ένα χρόνο και να δώσει αντικείμενο εργασίας στον δευτερογενή και τριτογενή τομέα της Οικονομίας


Οι παρεμβάσεις θα πρέπει να είναι σε δύο επίπεδα.

Είναι οι βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις, που αφορούν την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για αυτούς που παράγουν.


Αφορά το να μπει ένα πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής, το οποίο θα βοηθήσει να μην εκτινάσσεται η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας.

Και βέβαια να υπάρξει κάλυψη μέρους του κόστους των λιπασμάτων που αφορά στο ποσό που αυξάνεται λόγω της αύξησης της ενέργειας.

Αυτά είναι κάποια βραχυπρόθεσμα μέτρα.

Πάμε στα μακροπρόθεσμα μέτρα.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι πάρα πολύ κρίσιμο να εκμεταλλευτούμε το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Πολλοί ξεχνούν το δεύτερο συνθετικό, που αφορά την ανθεκτική κοινωνία, άρα και μία ανθεκτική οικονομία.
Τι είναι πολύ κρίσιμο σε αυτήν την ανθεκτικότητα;

Το κόστος παραγωγής και ενέργειας που δεν αφορά μόνο τους παραγωγούς, αφορά και τους καταναλωτές, διότι το να έχουν επιλογή εγχώριων προϊόντων είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Πιστεύω λοιπόν, ότι ένα μεγάλο κομμάτι του Ταμείου Ανάκαμψης πρέπει να πάει στον εκσυγχρονισμό του δικτύου, να γίνει ένα δίκτυο υψηλής διασυνδεσιμότητας ώστε η χώρα μας να ακολουθήσει βέλτιστες πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

Οι ενεργειακές κοινότητες που θα αφορούν τους αγρότες μας και τους κτηνοτρόφους μας να πολλαπλασιαστούν σε όλη την Ελλάδα, ώστε ό,τι και να συμβεί τα επόμενα χρόνια σε θέματα γεωπολιτικά, όπου μπορεί να δημιουργήσουν απόνερα στο κόστος παραγωγής, εμείς να έχουμε θωρακίσει το κόστος μας και έτσι να είμαστε ανθεκτικοί μακροπρόθεσμα.

Η Αγροτιά μπορεί, αξίζει και πρέπει να σηκώσει ξανά το βλέμμα ψηλά.

Όχι από απόγνωση, όπως σήμερα, αλλά με περηφάνια. . .

Ε.Β.: Ποιο θεωρείται ότι είναι σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα;

H ανάπτυξη και η παραγωγή πλούτου, ή η έλλειψη μηχανισμών αναδιανομής του πλούτου, με την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την αύξηση των μισθών και την ενίσχυση των συνδικαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων;


Μιχάλης Τζελέπης: Καταρχάς, σας ευχαριστώ για την ερώτηση, γιατί μου δίνετε την ευκαιρία να σας θυμίσω ότι ακριβώς στα ίδια ερωτήματα κλήθηκε να απαντήσει ο ιδρυτής μας, Ανδρέας Παπανδρέου την δεκαετία του 1980, και όπως όλοι γνωρίζουμε το έπραξε με επιτυχία.


Δυστυχώς, στις ημέρες μας και έπειτα από δύο κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια ερωτήματα ζητούν και πάλι απαντήσεις, καθώς οι Έλληνες πολίτες βιώνουν στην καθημερινότητά τους τα αποτελέσματα των καταστροφικών πολιτικών τους, εδώ δεν μιλάμε πλέον για αναδιανομή του πλούτου αλλά της φτώχειας!


Εδώ και τώρα, λοιπόν, επιβάλλεται να πάψουν να συνθλίβονται τα εργασιακά δικαιώματα των πολιτών ανάμεσα στις αριστερόστροφες παλαιοκομματικές αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ, ούτε ένα διογκωμένο υπερτροφικό Κράτος είναι η λύση… πόσο μάλλον αυτό που εξυπηρετεί τους ολίγους και ημετέρους.


Συνεπώς, το θέμα μας σήμερα δεν είναι να εντοπίσουμε μόνο το μέγεθος του προβλήματος ή ποιο από τα δυο σκέλη της ερώτησης σας υπολείπεται, γιατί το σίγουρο είναι πως η ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους και οι αυξήσεις μισθών δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς βιώσιμη ανάπτυξη.


Και εδώ ακριβώς έρχεται το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής να δώσει απαντήσεις με το πρόγραμμά του. Σας αναφέρω ενδεικτικά ότι το Ταμείο Ανάκαμψης δεν αξιοποιήθηκε για να ακουμπήσει πάνω σε υπαρκτά προβλήματα της κοινωνίας, όπως είναι η Υγεία, όπου οι Έλληνες είναι τρίτοι πανευρωπαϊκά στις ιδιωτικές δαπάνες, ή όπως είναι η κοινωνική κατοικία. 


Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι και Ταμείο Ανθεκτικότητας.

Δεν δίνουμε σημασία στη δεύτερη λέξη.

Η Ευρώπη δίνει αυτά τα χρήματα, ώστε να δημιουργήσουμε ανθεκτική οικονομία και ανθεκτική κοινωνία απέναντι σε όλες αυτές τις αναταράξεις.


Το Ταμείο δεν αξιοποιήθηκε ούτε στα ενεργειακά ζητήματα, κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Επιπλέον, χρειάζονται ρυθμιστικές παρεμβάσεις για την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την προστασία των καταναλωτών, καθώς εδώ και πολλές δεκαετίες, οι τιμές των τροφίμων και των άλλων βασικών ειδών νοικοκυριού δεν ήταν ποτέ αντίστοιχες με την αγοραστική δύναμη των κατοίκων της χώρας.


Τελειώνοντας, το παραγωγικό μοντέλο που θα επιλεγεί και η στοχευμένη Οικονομική Πολιτική που προτείνουμε είναι που θα προσφέρει εκείνο το πλαίσιο για να στηριχτεί η Κοινωνία των Πολιτών, να ενισχυθούν οι σχέσεις εργασίας με στιβαρές συλλογικές συμβάσεις και να ενισχυθούν τα συνδικαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα..

Τζελέπης – Καμμένος στη βουλή το 2017 για τα στρατόπεδα του Δήμου Σερρών!

Ο Μιχάλης Τζελέπης για την επίσκεψη Μενδώνη: Οι Σερραίοι δεν έχουν μνήμη …χρυσόψαρου!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε χωματόδρομο κοντά στα ΚΤΕΛ

Συναγερμός σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε σορός γυναίκας σήμερα (6/12) σε χωματόδρομο στη δυτική πλευρά της πόλης. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, νωρίς το...

Πίσω από τον Χατζηβασιλείου “τρέχει” η… Αραμπατζή!

«Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα» τόνιζε πριν 20 μέρες ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, μετά την συνάντησή του με τον Υφυπουργό Προστασίας του...

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Το πιο extreme που έχω κάνει για ρόλο είναι να πάρω...

Ο ηθοποιός σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/12) ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τα...

Η Θεσσαλονίκη…μεγαλουργεί: Μελομακάρονο μέσα σε ντόνατς με λευκή σολοκάτα!

Οι θερμίδες αυτές τις γιορτές θα «εκτοξεύσουν» τα κιλά μας…. Τα αδέρφια Τοπαλίδη, Μαριάνθη, Κυριακή και Αλέξανδρος, που έχουν ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλονίκη, έφτιαξαν την απόλυτη...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Όσοι βρίσκονται σε υγιείς σχέσεις μιλούν ειλικρινά για αυτό το ένα πράγμα

Αναρωτιέστε πώς να έχετε μια υγιή σχέση; Η ειλικρίνεια, η οικειότητα και ο σεβασμός είναι οι θεμέλιοι λίθοι. Αλλά χωρίς πλήρη διαφάνεια γύρω από τα οικονομικά, μπορεί...

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω καταφέρει ακόμα να πεiσω τον σύζυγό μου για τον θρησκευτικό γάμο»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτσώκα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για τα πρώτα Χριστούγεννα με...

«Blackout challenge» σε δημοτικό σχολείο – 8χρονη μαθήτρια στη βόρεια Ελλάδα κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της

H επικίνδυνη πρόκληση έγινε... μόδα μέσω TikTok - Προσπαθώντας να κρατήσει την αναπνοή της όσο περισσότερο μπορούσε, η ανήλικη λιποθύμησε, έπεσε και χτύπησε στο...

Συνέχισε να διαβάζεις