Βασίλη ο Στέφανος μπορεί να μην τραβάει στη δημοσκόπηση, αλλά έχω την αίσθηση πως τα πάει τέλεια στην ... τηλεθέαση!

O θάνατος που «τσάκισε» το Νίκο Ευαγγελάτο: Όταν η οικογένειά της Τατιάνας Στεφανίδου βυθίστηκε στο πένθος

tatiana e vima
tatiana e vima
Μοιράσου το...

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους, ενώ έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με την Τατιάνα Στεφανίδου και τα δυο τους παιδιά.

Ο δημοσιογράφος έχει αποκττήσει τρία παιδιά, δύο με την Τατιάνα Στεφανίδου και έναν γιο, τον Λάμπη, από τον πρώτο του γάμο, με τη δημοσιογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Εκτός, όμως από την οικογένειά που έχει με την Τατιάνα Στεφανίδου, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους ανθρώπους που τον γέννησαν και τον μεγάλωσαν, τους γονείς του.

Για τον λόγο αυτό, ο θάνατος του πατέρα του, πριν από λίγους μήνες, ήταν μεγάλη απώλεια για τον δημοσιογράφο και τον βύθισε στο πένθος.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος για την απώλειά του πατέρα του

«Τελικά η μέρα ήταν η προτελευταία του Αυγούστου. Χρόνια τώρα στη μάχη που έδινε αναρωτιόμουν ποσό θα έχει την ίδια δύναμη. Πότε θα κουραστεί. Πότε θα τα παρατήσει. Πότε η αρρώστια θα τον καταβάλει. Πότε θα τον ακούσω για τελευταία φορά. Κι έτσι όπως αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθεί, έτσι αγωνίστηκε ως το τέλος. Πολύ. Σκληρά. Και με το κεφάλι ψηλά. Όρθιος ως το τέλος. Αυτός ήταν ο πατέρας μου.

Η απώλεια του Νίκου Ευαγγελάτου που δεν μπορεί να ξεπεράσει

Κράτησε για χρόνια και για ώρες ατέλειωτες, κάθε μέρα, το τιμόνι σφιχτά και σίγουρα. Αυτό το τιμόνι που μας μεγάλωσε, την αδερφή μου και μένα. Αυτό το τιμόνι που μας έμαθε γράμματα και ζωή. Του οφείλω την ύπαρξη μου. Την προσωπικότητα μου. Σ’ αυτόν και τη μητέρα μου που του στάθηκε βράχος σχεδόν 60 χρόνια. Μου έμαθε να αγωνίζομαι. Να μη διαμαρτύρομαι μόνο αλλά να παλεύω. Να μην περιμένω τα έτοιμα και τα εύκολα αλλά να δουλεύω ασταμάτητα. Γιατί τίποτα στη δική του ζωή δεν ήταν εύκολο. Παιδί του πολέμου. Νέος που έφυγε απ’ το νησί μετά το μεγάλο σεισμό για να βρει δρόμο στη μεγάλη πόλη. Αγωνιστής της δημοκρατίας. Αυτός ήταν. Σπουδαίος πατέρας. Κι ακόμα πιο σπουδαίος παππούς. Με τόση αγάπη για τα εγγόνια του που κάθε μέρα με εξέπληττε. Ο απλός καθημερινός άνθρωπος που στα μάτια μου δικαίωσε κάθε λόγο της ύπαρξης του.

Καλό ταξίδι πατέρα. Καλή αντάμωση….», έγραψε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version