Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Από σήμερα στο Αυτοκινητοδρόμιο: Overdrive Lap Battle 2023 Season Opening

Ανοίγει σήμερα Παρασκευή και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1-2/4 στο Αυτοκινητοδρόμιο η αθλητική περίοδος για το 2023 του Overdrive Lap Battle, θεσμού καταξιωμένου και ίσως του σπουδαιότερου στο είδος του στη Βουλγαρία.

Δεκάδες αθλητές-οδηγοί από την γειτονική χώρα, σπουδαίων αγωνιστικών αυτοκινήτων, θα βρίσκονται στην πόλη των Σερρών για να συμμετέχουν στο πρώτο Overdrive auto track day της χρονιάς, να αναδείξουν τα δυνατότητες των αυτοκινήτων τους και να αναμετρηθούν με τον χρόνο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Overdrive Lap Battle και τον Georgi Donchev, ενώ αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα, με πάνω από 20 ώρες ταχύτητας κι αδρεναλίνης.

O εν λόγω γνωστός Βούλγαρος οδηγός της Porsche Sports Cup και η ομάδα του θα  ανοίξουν επίσημα την σεζόν και θα προσπαθήσουν να επιτύχουν ένα νέο ρεκόρ στη πίστα των Σερρών.

Το event θα δώσει στους οδηγούς τους την ευκαιρία να δείξουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους, αλλά και να πάρουν συμβουλές από τους παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες του είδους.

Μεταξύ των άλλων, στο Αυτοκινητοδρόμιο θα τρέξουν εκπληκτικά αυτοκίνητα, όπως Porsche, Mersedes, Subaru Impreza, αρκετές Nissan GT-R, μοντέλα Lotus, McLaren, Ferrari, Dodge Viper, Corvette και πολλά άλλα.

Όλα δείχνουν ότι-όπως και πέρυσι-στην πίστα των Σερρών ο πήχης είναι ψηλά και οι προσδοκίες για την Overdrive Lap battle φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Η Είσοδος Ελεύθερη

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Η ασφάλεια των αθλητικών υποδομών είναι αδιαπραγμάτευτη!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version