Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Για παιδικό σταθμό το Στρατόπεδο Παπαλουκά στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης;

stratopedo-papalouka-mitropoli-xrisafis-mitliaga-tsimerikas
Μοιράσου το...

Εγκρίθηκε όπως ανακοίνωσε η κ. Μητλιάγκα η δωρεάν παραχώρηση χρήσης για 20 έτη 2 κτιρίων και 8 στρεμμάτων του Στρατοπέδου Παπαλουκά στις Σέρρες προς στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης για δημιουργία παιδικού σταθμού.

Με έκπληξη διαπιστώνω ότι αναρτήθηκε στη Διαύγεια με σημερινή ημερομηνία (ΑΔΑ: ΡΟΘΗΟΡΛΦ- ΩΧΘ) Απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του ΤΕΘΑ (Ταμείο Εθνικής Άμυνας) με την οποία εγκρίνεται η δωρεάν παραχώρηση χρήσης για 20 έτη 2 κτιρίων και 8 στρεμμάτων του Στρατοπέδου Παπαλουκά της πόλης μας προς στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, προκειμένου να λειτουργήσει Παιδικός Σταθμός επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας, όπως αναφέρει η απόφαση.


Και ρωτώ: ο Δήμαρχος κος Χρυσάφης είναι ενήμερος για την παραχώρηση αυτή;


Για τη λειτουργιά του παιδικού σταθμού;

PANAGIOTIS SPIROPOULOS


Αν ναι γιατί δεν ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο;


Δεν υποτίθεται ότι το ακίνητο του Στρατοπέδου Παπαλουκά θα γίνει πολιτιστικό πάρκο;


Δεν υποτίθεται ότι ουσιαστικά «ανήκει» στο Δήμο Σερρών κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου;


Αν πάλι δεν το γνώριζε…. είναι απορίας άξιο μια και είμαστε εν αναμονή της συζήτησης που θα γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο από αυτούς που «γνωρίζουν»;


Αυτά λέει η κ . Βαρβάρα Μητλιάγκα για την απόφαση του ΤΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ δωρεάν παραχώρηση χρήσης για 20 έτη 2 κτιρίων και 8 στρεμμάτων του Στρατοπέδου Παπαλουκά της πόλης μας προς στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, προκειμένου να λειτουργήσει Παιδικός Σταθμός.


Λες και είναι δικά του και λες και είχε ανάγκη η εκκλησία να την σπάσει στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς….

Γιώργος Τσιμερίκας: Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Χρυσάφης

«Ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, για όσο διάστημα ακόμη υπηρετεί το θεσμό του Δημάρχου Σερρών, επιβάλλεται να αναλάβει τις ατομικές του ευθύνες στο όνομα των πολιτών που τον εμπιστεύτηκαν. 


Με το  Πρακτικό Υπ Αριθμό. «10»/13 Απρ 2023/ΔΕ/ΤΕΘΑ το Ταμείο Εθνικής Άμυνας αποφάσισε την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση, άνευ ανταλλάγματος στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 84 του Ν. 3883/2010, δύο (2) κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου συνολικού εμβαδού 8.000 τ.μ. περίπου με δυνατότητα επέκτασης, με σκοπό την επισκευή και τη χρησιμοποίησή τους, για τη λειτουργία Παιδικού Σταθμού, επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των τέκνων των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών.

Το υπόψη πρακτικό υπογράφεται από τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.


Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ¨Ώρα Ευθύνης¨ οφείλει να υπενθυμίσει στον κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη σε ότι αφορά το στρατόπεδο Παπαλουκά, που επί των ημερών του μετονομάστηκε σε Πάρκο πολιτισμού Κωνσταντίνος Καραμανλής ότι δήλωνε πως θα το μετατρέψει σε αμιγές πολιτιστικό πάρκο Ευρωπαϊκής εμβέλειας, που θα φιλοξενεί περιοδικές και μόνιμες εκθέσεις, πολιτιστικές διοργανώσεις, θεματικές εκθέσεις ανά πεδίο ενδιαφέροντος.

Δηλαδή ένα γενικότερο χώρο προβολής και διαφήμισης των επιχειρήσεων και των αξιοθέατων του νομού μας.


Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις για άλλη μια φορά καταδεικνύουν την  αδράνεια και την  ολιγωρία της Δημοτικής αρχής και  αποδεικνύουν την ανεπάρκειά της στην έγκαιρη και αποτελεσματική διαχείριση σοβαρών θεμάτων.


Ας θεωρεί τυχερό τον εαυτό του, που του έτυχε ως Δήμαρχος, κάνοντας ελάχιστα,  να εγκαινιάσει την ¨Πινακοθήκη ΞΕΝΑΚΗ¨, ένα έργο πνοής για τον τόπο μας, που η δημοτική αρχή του κ. Π. Αγγελίδη είχε σχεδόν ολοκληρώσει.


Όταν βρεθεί διαθέσιμος χρόνος για τον κ. Δήμαρχο ανάμεσα στις μετακινήσεις υπαλλήλων που σχεδιάζει και πραγματοποιεί, στις διάφορες απευθείας αναθέσεις και στα διάφορα ταξίδια για επίλυση θεμάτων εθνικού και Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, ας ασχοληθεί λίγο και με τα σοβαρά θέματα του Δήμου Σερρών.


Αυτά λέει και ο κ.Τσιμερίκας για την απόφαση του ΤΕΘΑ , αλλά σε πιο υψηλούς τόνους και με την υπενθύμιση του τεράστιου έργου της θητείας του Πέτρου Αγγελίδη, το οποίο δεν προβάλει ανάλογα η κ. Μητλιάγκα…


Για αυτό και δεν έχει και την στήριξή του!


Και φυσικά για να μην ξεχνούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι …νεότεροι!
Βέβαια από αύριο θα δούμε τι λένε και οι άλλοι…


Όπου άλλοι , πρώτος και καλύτερος ο Δεσπότης μας και στην συνέχεια ο Χρυσάφης και το ΤΕΘΑ, που μοιράζει το βιος της ….οικογένειάς του!


Από αυτά που κέρδισε με τον ιδρώτα του….


Θου, Κύριε, Φυλακήν Τω Στόματί Μου

***

Παιχνιδάκια με την περιουσία του Σερραικού λαού δεν θα ανεχθώ από ΚΑΝΕΝΑΝ!!

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση…

Αυτά προς το παρόν… τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει!! η απάντηση Χρυσάφη

Στην ανάθεση της μελέτης για την στατικότητα του γηπέδου: Όχι από την Μητλιάγκα

Γιώργος Τσιμερίκας: Γιατί το θέμα των LED δεν ήρθε στο Δημοτικό συμβούλιο;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version