Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Χρύσα Παλάζη: Έθεσα εξ αρχής στη Νέα Δημοκρατία προφορικά και γραπτά, τις αμφιβολίες μου!

Μοιράσου το...

«Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και προκοπή.

Τώρα που πέρασαν οι Άγιες Μέρες, ήρθε νομίζω η ώρα να τοποθετηθώ.

Ανέμενα- όπως και έγινε- την ανακοίνωση από το Κόμμα της ΝΔ που παραθέτω:

fani toti

“Εξ’ αιτίας μιας επαγγελματικής δυσκολίας, φαίνεται πως δεν θα ευοδωθεί εν τέλει η κάθοδος της κ. Χρυσάνθης Παλάζη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Σερρών. Η ίδια διευκρινίζει πως συνεχίζει να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά ένα θέμα επαγγελματικής φύσης δεν θα της επιτρέψει να θέσει υποψηφιότητα. Πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως για την υποψηφιότητα της κ. Παλάζη ανέμεναν να ξεπεραστεί το επαγγελματικό ζήτημα και κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Η κ. Παλάζη τόνισε πως από την Νέα Δημοκρατία, της είχαν δηλώσει πως «οι οικογένειες και οι δουλειές είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τους ανθρώπους μας και σεβάστηκαν αυτό που εξ’ αρχής διατυπώθηκε ως ενδεχόμενη δυσκολία». Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις η ίδια δηλώνει «στρατιώτης της παράταξης» και πως θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου”.

Όφειλα να σεβαστώ την ανακοίνωση του Κόμματος και να μιλήσω μετά.

Δέχθηκα λοιπόν μια εξαιρετικά τιμητική και σημαντική πρόσκληση από το Κόμμα της ΝΔ, να συμπορευθώ στις επικείμενες εθνικές εκλογές στο ψηφοδέλτιό της στο Νομό Σερρών.

Με τιμά και με κολακεύει μια τέτοια πρόταση. Έθεσα εξ αρχής και με σαφήνεια, υπόψη του Κόμματος προφορικά και γραπτά, τις αμφιβολίες μου για ένα σημαντικό υπηρεσιακό επαγγελματικό θέμα. Με τη βοήθεια υπηρεσιακών υψηλόβαθμων στελεχών και την υποστήριξη του Κόμματος, εξετάσαμε ενδελεχώς το ζήτημα αυτό και δυστυχώς η επαγγελματικής φύσης δυσκολία, είναι ανυπέρβλητη. Η οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, «οι οικογένειες και οι δουλειές», μου διευκρίνισαν στη ΝΔ ότι είναι ζήτημα 1ης προτεραιότητας για τους ανθρώπους μας και σεβάστηκαν αυτό που εξ αρχής διατυπώθηκε από μένα ως ενδεχόμενη σημαντική δυσκολία.

Ευχαριστώ θερμά τους αμέτρητους φίλους, τους ανθρώπους από το επαγγελματικό και κοινωνικό μου περιβάλλον, τους αιρετούς συναδέρφους, Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, την αυτοδιοικητική μεγάλη οικογένειά μου, τους συναδέρφους μου εκπαιδευτικούς, τους άγνωστους ανθρώπους που με συναντούν στο δρόμο, όλους εσάς που αφειδώλευτα, θελήσατε να μου μεταφέρετε την αγάπη, την εκτίμηση και την υποστήριξή σας, μόλις έγινε γνωστή αυτή η είδηση.

Η ανακοίνωσή μου αυτή έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, πρωτίστως για τους ανθρώπους (δημοσιογράφους, φίλους και γνωστούς) στους οποίους συνειδητά δεν θέλησα να απαντήσω αναλυτικά αυτές τις μέρες για την υποψηφιότητά μου, από αίσθημα υψηλής ευθύνης απέναντι στο Κόμμα, αλλά και περίσκεψη.

Δηλώνω προκαταβολικά, αναφορικά με τα κακεντρεχή σχόλια σε προσωπικό επίπεδο, που με προειδοποίησαν οι φίλοι και ήδη προκλήθηκαν ή θα προκληθούν από αυτή την εξέλιξη, πιθανότατα σκόπιμα, υποβολιμαία, ανθρωποφάγα: θα κρατήσω την στάση που λελογισμένα κρατώ όλα αυτά τα χρόνια στον αυτοδιοικητικό στίβο:

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ… γιατί πλέον έμαθα να ζυγίζω τα εκάστοτε μεταβαλλόμενα (!) κίνητρα που έχουν όσοι τα προκαλούν, τα ενθαρρύνουν και ενίοτε τα κατευθύνουν… και δεν με ακουμπούν!

Επίσης θεωρώ πως μόνο αψήφιστα και κακόβουλα σκεπτόμενος κάποιος, θα θεωρούσε ότι έδωσα ως επαγγελματική μου ιδιότητα το «Καθηγήτρια Α.Ε.Ι» ή ότι θα παρέλειπα το επίθετο του άνδρα μου Νίκου Τσοχατζίδη που με στηρίζει μια ολόκληρη ζωή!

Αυτό που με βεβαιότητα έχω να πω, είναι ότι:

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα δημοκρατικό Κόμμα που πρωτίστως σέβεται και υπολογίζει τους ανθρώπους που στηρίζει και την στηρίζουν. Είτε από την 1η γραμμή, είτε από τα εξίσου αποτελεσματικά μετόπισθεν,

• πάμε όλοι μαζί να στηρίξουμε το Κόμμα που υπόσχεται ότι θα συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό έργο που ξεκίνησε για τη χώρα μας,

• η μόνη ρεαλιστική και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης είναι αυτή της ΝΔ,

• η ψήφος της 1ης Κυριακής έχει βαρύνουσα σημασία,

• πάμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους που αποδεδειγμένα παρουσιάζουν έργο, ενδιαφέρονται για τον τόπο μας, νοιάζονται προσωπικά και πραγματικά για τον καθένα μας, αφουγκράζονται την κοινωνία και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό για τον Νομό μας και ταυτόχρονα αποτελούν πρότυπο για τις ιδεολογικές αρχές του Κόμματος της ΝΔ.

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας.

Αυτοδύναμη ΝΔ, Δυνατή Ελλάδα!»

Δυστυχώς ή ευτυχώς σήμερα απλά δημοσίευσα όλα όσα είχε να πει η νέα διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, μιας και για αυτή την τοποθέτηση της η ίδια δεν μπήκε στον πολιτικό στίβο, να δει πόσα απίδια έχει ο σάκος…

Θα μου πεις δεν πήγε με τον Φωτιάδη, τον Τζιτζικώστα, τον Θεοδωράκη και με τον Χρυσάφη;

Έπρεπε να «κατέβει» και με την Ν.Δ. για να δει πόσα απίδια έχει ο σάκος;

Λογικά έπρεπε, μιας και «Αρχή άνδρα δείκνυσι» και στην περίπτωσή μας «Αρχή γυναίκα δείκνυσι»

Συνεπώς η ίδια θα πήγαινε να εκτεθεί μετά τα τέσσερα χρόνια διοίκησης στην ΚΕΔΗΣ…

Και αυτό από μόνο του λέει …πολλά!

Όσο για όλα όσα αναφέρει θα τα πούμε αύριο…

Για καλό και για κακό!

Νέα Δημοκρατία: Αποσύρεται από υποψήφια βουλευτής Σερρών η Χρυσάνθη Παλάζη;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version