Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

«Είμαι περήφανη για την πατρίδα μου»: Ξεχώρισε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης η μαθήτρια από την Κένυα (VIDEO)

Εντυπωσιακή ήταν η σχολική παρέλαση Θεσσαλονίκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπου και ξεχώρισε η μαθήτρια του 32ου ΓΕΛ, Βεατρίκη Ντούγκου.

Ο πατέρας της Βεατρίκης Ντούγκου κατάγεται από την Κένυα, ενώ η μητέρα της από τη Θεσσαλονίκη. Η ίδια είναι αθλήτρια του στίβου στον Σύλλογο του Ρήγα Θεσσαλονίκης σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους από μικρή ηλικία στα 100 και 200 μέτρα, καθώς επίσης και στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων συμμετέχοντας σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

https://www.youtube.com/embed/voUXiIH6jaM?feature=oembed

Σχολική παρέλαση Θεσσαλονίκης: Ξεχώρισε η Βεατρίκη Ντούγκου

Η ίδια μιλώντας για την παρουσία στην παρέλαση ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου είναι από την Κένυα και η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρέλαση και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με πάρα πολύ καλή οργάνωση» και πρόσθεσε: «νιώθω περήφανη για την πατρίδα μου και χαρά που εκπροσώπησα το σχολείο μου».

https://www.youtube.com/embed/-yeAw0ktUXA?feature=oembed
Βεατρίκη Ντούγκου

Υπενθυμίζεται πως στην μαθητική παρέλαση Θεσσαλονίκης, που ως είθισται πραγματοποιείται την προηγούμενη μέρα της μεγάλης στρατιωτικής, για την 28η Οκτωβρίου φέτος συμμετείχαν συνολικά 21 σχολεία του δήμου από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

https://www.youtube.com/embed/pZAvzgpCdjQ?feature=oembed

Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησαν μαθητές από τα σχολεία του δήμου. Νέες από το Λύκειο Ελληνίδων ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές, ανέλαβαν τον ρόλο των δεικτών στην παρέλαση, μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

παρέλαση Θεσσαλονίκης
https://www.e-vima.gr/vima-koinonia/giannis-parelasi-amaksidio-veroia/
Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version