30/05/2024
22.6 C
Serres

Πλιάκου, Κοτσάνπαπας, Μαυρίδης σε ΑΝΕΣΕΡ, ΦΟΣΔΑ και στη ΔΕΥΑ Βισαλτίας!

Array

Νέα πρόσωπα στο Δήμο Βισαλτίας στις επιτροπές της ΑΝΕΣΕΡ στο ΦΟΣΔΑ και στη ΔΕΥΑΒ όρισε η Δήμαρχος Βάνα Πλιάκου και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Νότας Τζιαμπάζης ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Βισαλτίας αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μαυρίδης.

Συγκεκριμένα το νέο διοικητικό συμβούλιο στη ΔΕΥΑ Βισαλτίας :

Μαυρίδης ΔΕΥΑ Βισαλτίας

Ο κ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , δημοτικός Σύμβουλος οριζόμενος από τη Δήμαρχο Βισαλτίας , ως Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Β.
Ο κ. ΜΠΑΛΤΗΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της Δημάρχου ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΠΑΝΤΙΚΙΔΗ ΙΟΡΔΑΝΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου.
Ο κ. ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της Δημάρχου ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου.
Ο κ. ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της Δημάρχου ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑ ΧΑΡΙΣΣΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου.
Ο κ. ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΜΠΑΣΔΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Δημάρχου .
Ο κ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» του κ.Μασλαρινού Α. , ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ.ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» του κ.Μασλαρινού Α.
Ο κ.ΒΑΔΙΚΟΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» του κ.Μασλαρινού Α., ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον κ.ΔΑΦΝΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» του κ.Μασλαρινού Α.
Η κ.ΤΣΙΚΑΛΑ ΒΑΪΑ εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ.ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ , επίσης εκπρόσωπο των εργαζομένων.
Ο κ.ΜΠΑΡΤΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ κάτοχο πτυχίου Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος της «ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ » κοινωνικού φορέα της περιοχής και με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης με αναπληρωματικό μέλος τον κ. ΖΑΡΙΜΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ κάτοχο πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. και μέλος της «ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ » κοινωνικού φορέα της περιοχής και με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης.

Κοτσακιαχίδης Ζαρωτιάδης

Ο κ. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, δημότης με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ , δημότισσα με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης.
Η κ.ΝΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , δημότισσα με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κ.ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , επίσης δημότισσα με γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης.

Nektar

ΑΝΕΣΕΡ

Όσο για τον εκπρόσωπο του Δήμου Βισαλτίας στις Τακτικές και Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας («ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Σερρών», την θέση όπως συνηθίζεται καταλαμβάνει η Δήμαρχος Βάνα Πλιάκου αναπληρωτή της τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κουλτσιάκη.

ΦΟΣΔΑ Κεντρικής ΜακεδονίαςΕκπρόσωπος του Δήμου Βισαλτίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας» θα είναι ο Αντιδήμαρχος Χαρίσσης Κοτσάνπαπας με αναπληρωτή αυτού τον Γιάννη Μπαλτήρα.

Στο έλεος της Ευρώπης οι αγρότες – Χωρίς σχέδιο για τους αγρότες η κυβέρνηση!

Δυναμική διαμαρτυρία 10αδες τρακτέρ στα εγκαίνια της 30ης Agrotica

Γιώργος Τάτσιος: Ξεκίνησε η κατάρτιση ενιαίου Πολιτιστικού Ημερολογίου


Από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών η παράσταση ΡΟΣ & ΡΕΪΤΣΕΛ

Τη Τετάρτη Πανελλαδική Πανοικοδομική Απεργία

Δήμος Σερρών: Συνάντηση Μητλιάγκα με τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ 

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Σερρών στο πλευρό των αγροτών

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Να μην βάλουν πρόστιμα οι Δήμαρχοι για την νέα εφαρμογή του κανονισμού πυροπροστασίας

Η Λαική Συσπείρωση καλεί τους Δήμους να απειθαρχήσουν στην εγκύκλιο και να μην βάλουν πρόστιμα καθώς τον Απρίλιο του 2024 η Διεύθυνση Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικών...

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Ενεργειακός διάδρομος διαμετακόμισης η πατρίδα μας

ΔΕΣΦΑ: Η περιφερειακή συνεργασία κλειδί για την ενεργειακή ασφάλεια και τη μετάβαση σε ένα μέλλον καθαρής ενέργειας  Ο ΔΕΣΦΑ υποστήριξε τη διήμερη εκδήλωση υψηλού επιπέδου...

Αυτή την Παρασκευή στο Δήμο Σερρών η εθελοντική δράση “WORLD CAFÉ” – Διάλογοι...

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με τους Roes Cooperativa, διοργανώνουν την Παρασκευή 31 Μαΐου και 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες, μία βιωματική δράση...

Ιωάννης Καλόμοιρος, Πρόεδρος της Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη με προυποθέσεις η συνεργασία των εξωτερικών...

Με αφορμή την ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, περί αναστολής της συνεργασίας του με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη, το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΕΒ για τη διετία 2024-2026-Νέος Πρόεδρος ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου

Πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) για την διετία 2024-2026, η...

Τσάρλι Κόλιν: Νεκρός ο μπασίστας των «Train» – Γλίστρησε μέσα στο ντους

Νεκρός σε ηλικία 58 ετών ο μπασίστας του ροκ συγκροτήματος Train, Τσάρλι Κόλιν. Γλίστρησε και έπεσε μέσα στο ντους. Τον βρήκαν 5 ημέρες μετά. Ο Τσάρλι...

Για να παρακολουθήσουν τα «Αναστενάρια» χιλιάδες επισκέπτες στην Αγία Ελένη

Κάθε χρόνο στην Αγία Ελένη στο Δήμο Σερρών, κατά τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αναβιώνει το πανάρχαιο έθιμο «Αναστενάρια». Τα «Αναστενάρια» έχουν εξαιρετικό...

Συνέχισε να διαβάζεις