Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

parelasi serres e vima
parelasi serres e vima
Μοιράσου το...

ΤΡΙΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Γενικός σημαιοστολισμός

Θα σημαιοστολιστούν τα Δημόσια, Δημοτικά, Ν.Π.Δ.Δ. κ’ Ν.Π.Ι.Δ καταστήματα από την 8η πρωινή της 26ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2021.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.
Ομιλίες στα σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς, Ν.Π.Δ.Δ.κλπ
ΩΡΑ 12.00 – Κατάθεση στεφάνων στα μνημεία της πόλης από μαθητές των Σχολείων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΩΡΑ 07.00 – Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών
ΩΡΑ 08.00 – Έπαρση της Σημαίας της πόλης

ZAXARIAS MPOURVANIS

ΩΡΑ 11.00 – Θα τελεσθεί Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ και θα συμπαρασταθεί ο Ιερός κλήρος της πόλης.

  • Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Ελευθερία Πάνου εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ Ροδόπολης-Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σερρών. ΩΡΑ 11.30 – Μετάβαση στον ανδριάντα του ΕΜΜ. ΠΑΠΑ στην πλατεία Ελευθερίας.

΄Εναρξη τελετής
Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης, Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων,τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τον Διοικητή του 10ου Συντάγματος, τον Δήμαρχο Σερρών, τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Σερρών, εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων κ.λ.π.
Σιγή ενός λεπτού.
Εθνικός ΄Υμνος.
Τέλος τελετής.

ΩΡΑ 12.00 -Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Σπουδαστών, Μαθητών, Μαθητριών, Οδηγών και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά την παρέλαση θα δοθεί δεξίωση στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Τελετάρχες θα είναι η κ.κ. Πολυχρόνη Κουκουζέλη και ο Κωνσταντίνος Αργυρίου υπαλλήλοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Κανονικά οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021. 

Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια  60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version