Για το AgriBusiness Forum, Καραμανλής, Βορίδης και Θεοχάρης στις Σέρρες!

Στις Σέρρες ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

Αναθεώρηση λόγω της ματαίωσης της επίσκεψης του κ. Θεοχάρη***

«Ματαίωση επίσκεψης υπουργού κ. Χάρη Θεοχάρη

Σας κάνουμε γνωστό οτι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 επίσκεψη στις Σέρρες  του υπουργού τουρισμού κ Χάρη Θεοχάρη .Ματαιώνεται εξαιτίας αιφνίδιου προσωπικού προβλήματος του υπουργού

Από νωρίς αύριο θα μας επισκεφθεί ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Συνάντηση κ. Θεοχάρη με τον Δήμαρχο Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Θεοχάρης θα συναντηθεί τόσο με το Δήμαρχο Σερρών κ. Χρυσάφη, όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ενώ στην συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΝΟΔΕ, για συζητήσεις με μέλη και στελέχη της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ.»

Το AgriBusiness Forum ο λόγος της επίσκεψης του κ. Θεοχάρη

Ο κ. Θεοχάρης επισκέπτεται την πόλη μας με την ευκαιρία της έναρξης του 2ο ετήσιου διεθνούς συνεδρίου AgriBusiness Forum με θέμα «Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή», που διεξάγεται στην πόλη μας το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Εlpida Resort & Spa».

Επίσημοι προσκεκλημένοι του AgriBusiness Forum

Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετέχουν και οι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, αλλά και ο δικός μας Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι Υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδιος για θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής Κώστας Σκρέκας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδια για την αλιευτική πολιτική Φωτεινή Αραμπατζή.

Θα μου πείτε εμείς ψάρια δεν έχουμε;

Ναι, αλλά έχουμε πολλούς τέτοιους …ψηφοφόρους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here