Αραμπατζής, Παπαφωτίου και Γεωργούλας συμφωνούν: Όχι στην απευθείας ανάθεση 435.000€!

Για την απευθείας ανάθεση έφτασαν στο σημείο να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση και μάλιστα για πρώτη φορά οι

Θεόδωρος Αραμπατζής , εκ μέρους της Δημοτικής Πρωτοβουλία Σερραίων, η κ. Αριάδνη Παπαφωτίου και ο κ. Αντώνης Γεωργούλας εκ μέρους της Διάβασης Πεζών!

Στην κοινή επιστολή τους προς τον δήμαρχο Σερρών, κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη οι τρεις επικεφαλής ζητούν να σταματήσει την αδιαφανή όπως λένε διαδικασία της ανάθεσης και να προχωρήσει άμεσα το έργο με δημόσια πρόσκληση αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εργοληπτών.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Δηλώνουμε ότι τα Δημοτικά έργα πρέπει να γίνονται με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για να διασφαλίζεται η διαφάνεια στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Για το έργο: «Εργασίες προστασίας θεμελίωσης γέφυρας “Τσέλιου” Δήμου Σερρών», προϋπολογισμού 435.075,60 με Φ.Π.Α. 24%

Ζητάμε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ την ΑΔΙΑΦΑΝΗ διαδικασία της ΑΝΑΘΕΣΗΣ με ΔΙΚΗ σας επιλογή, και να προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ το έργο, με ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ενδιαφέροντος αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, σε συνεργασία με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ».

Να ενημερώσουμε εδώ πως ο τρόπος της απευθείας ανάθεσης του έργου επελέγη με ομόφωνη απόφαση της Οικονομική Επιτροπής του Δήμου, όπου εκτός από τους Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής συμμετέχουν τόσο οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Φωτιάδη, αλλά και ένα μέλος εκπροσωπεί την Δημοτική Πρωτοβουλία.

Δείτε επίσης