Δημιουργία δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων ζητάει ο Τάσος Χατζηβασιλείου για τις Σέρρες!

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη είχε σήμερα στην Αθήνα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου βάζει μπροστά το ζήτημα της τοπικής οικονομίας και των λαϊκών αγορών

Ο κ. Χατζηβασιλείου παρουσίασε αναλυτικά στον Υπουργό την πρότασή του για τη δημιουργία δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων, που θα αυξήσει το εισόδημα των παραγωγών της περιοχής μας.

Επίσης, συζήτησε με τον κ. Γεωργιάδη τα αναπτυξιακά έργα που δρομολογεί η κυβέρνηση στην Π.Ε. Σερρών και την αναγκαία στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας λόγω των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας.

Επίσης, συζήτησαν διεξοδικά το αναμενόμενο νομοσχέδιο για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, όπως και το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την απλοποίηση των δημοσίων συμβάσεων και την εξασφάλιση της αναγκαίας διαφάνειας.

Οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα, μόλις δρομολογηθούν εξελίξεις στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Π.Ε. Σερρών.

Mε αυτή λοιπόν μετράω τρεις εντός εβδομάδας παρεμβάσεις από τον κ. Χατζηβασιλείου που μετά την Κεραμέως για τα ζητήματα του ΔΙΠΑΕ αλλά και την Ζαχαράκη για την προβολή του τουριστικού προϊόντος του νομού μας

Ο Τάσος ετοίμασε πλάνο στον Γεωργιάδη και βάζει μπροστά τα ζητήματα των παραγωγών μας.

Βλέπετε το καλό μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το κακό και η δημιουργία να είναι πιο δύσκολη από την καταστροφή, αλλά τόσο η δημιουργία δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων, όσο και τα αναπτυξιακά έργα που δρομολογεί ήδη η κυβέρνηση δημιουργούν τις απαραίτητες προυποθέσεις για την ανάπτυξη στον τόπο μας

Γιατί αυτό είναι το στοίχημα.

Τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον Τάσο…