Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στις πληγείσες περιοχές Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Ν. Ζίχνης!

Μεγάλες βροχές και καταιγίδες έπληξαν το Νομό Σερρών

Μπορεί ο νέος χρόνος να μπήκε με τις καλύτερες εικόνες για τον δήμο των Σερρών, που κατάφερε να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας με τα εντυπωσιακά βεγγαλικά του, που έκαναν την νύχτα- μέρα την πόλη των Σερρών

Δυστυχώς η πρώτη Δευτέρα του χρόνου έφερε μεγάλες βροχές και καταιγίδες που ανάγκασαν όλη την τοπική αυτοδιοίκηση και την πυροσβεστική των Σερρών να βγουν στους δρόμους για να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας.

Πολλά προβλήματα στο Δήμο Βισαλτίας και Δήμο Εμμανουήλ Παππά

Ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά και στο Δήμο Βισαλτίας, όπου πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια, για να μην μιλήσουμε για τα χωράφια…

Τόσο στην Μονόβρυση, όσο και στο Πεθελινό, αλλά και το Ψυχικό, αλλά όσο και σε όλο τον κάμπο των Σερρών, ιδιαίτερα σε όλα τα χωριά που βρίσκονται κοντά στον Στρυμόνα τα προβλήματα συνεχίστηκαν όλη την ημέρα, αλλά και την νύχτα.

Μεγάλο το πρόβλημα για τους Σερραίους αγρότες – Καταστροφή στο ΚΕΘΙΣ

Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στους αγρότες που βρίσκονται σε απόγνωση καθώς τα χωράφια τους σκεπάστηκαν από το νερό, ενώ πνίγηκαν και ζώα τουλάχιστον σε μια κτηνοτροφική μονάδα στην Μονόβρυση, ενώ μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε και στο ΚΕΘΙΣ που είδε τα ζώα του να κινδυνεύουν.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στις πλημμυρισμένες περιοχές

Πάντως ήδη χθες στις πλημμυρισμένες περιοχές στις Σέρρες βρέθηκε ο Τάσος Χατζηβασιλείου που μπορεί να μην έγινε υπουργός, αλλά παραμένει τόσο στο στενό πυρήνα του Μαξίμου, με αυξημένες αρμοδιότητες, αλλά και εκ των απορρήτων του ίδιου του Μητσοτάκη, με ειδικότητα τις ειδικές …αποστολές!

Ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου κατευθύνθηκε άμεσα στις πληγείσες περιοχές Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Ν. Ζίχνης ενώ ζήτησε την επικοινωνία με το νέο αναπληρωτή υπουργό Στέλιο Πέτσα με τους Δημάρχους του Νομού Σερρών

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών που άφησε πίσω της η θεομηνία στους Δήμους Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σ. Δημητράκη βρεθήκαμε από νωρίς το πρωί στις πληγείσες περιοχές.

Ευχαριστώ θερμά τον νέο Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα που επικοινώνησε με τους Δημάρχους, πριν ακόμα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, για τον συντονισμό των ενεργειών