Κωνσταντίνος Ζέρβας στον Κώστα Καραμανλή: Πρέπει να διασφαλιστεί ο σεβασμός στη λειτουργία των πόλεων

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο είχε χθες στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μάλιστα στην συνάντησή του με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, πέραν των εξελίξεων σχετικά με τα αναπτυξιακά έργα της Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζέρβας έθεσε ψηλά στην ατζέντα το θέμα της αυστηροποίησης του πλαισίου αναφορικά με την εκτέλεση έργων στους δρόμους των πόλεων από οργανισμούς και φορείς, οι οποίοι συχνά προχωρούν σε παρεμβάσεις κατά τρόπο πρόχειρο, ακόμη και επικίνδυνο για πεζούς και οδηγούς.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σημείωσε με έμφαση ότι η λογική του «ράβε-ξήλωνε» δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, τονίζοντας ότι ο σεβασμός στη λειτουργία των πόλεων και στα χρήματα των πολιτών είναι αυτονόητος και θα πρέπει να διασφαλιστεί.

Εξάλλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Καραμανλή, εξειδίκευσε τους άξονες της πρότασης που κατέθεσε και στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, με την ευκαιρία της 85ης ΔΕΘ, για ένα συνολικό remake των ζωνών πέριξ των σταθμών του μετρό.

Και φυσικά είδε χειροπιαστές τις αποδείξεις της στήριξης στο πρόσωπό του!